Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Elev

11. 7. 2009 5:35
Znam

ale jen bez toho koreni, jinak je to opravdu "sabla". Dekuju za pripomneni autorovi, a ostatnim: Dobrou chut!

0 0
možnosti

handour

10. 7. 2009 21:42
já po tom dostala chuť

na sex;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti

Sir Humphrey

10. 7. 2009 22:03
Re: já po tom dostala chuť

ježiš

0 0
možnosti

Haidy

10. 7. 2009 16:47
Mažu.

Řeznictví  mi za chvíli zavírá a z lídlu, jak bylo uvedeno v receptu, by to byl dřív vuřtový protlak. Tak valím směr uzeniny. Jen jsem se ještě nerozhodla, jestli budu "prince" rozmazlovat, nebo mu vyjedu ten recept a budu za Barbí. ......

Zítra zdělím chuťové dojmy i následky. Jejda, kolik toho piva psal autor? Myslím na zapití.

0 0
možnosti

Sir Humphrey

10. 7. 2009 14:12
Super! Tak já jdu motat tím teletem...

:-)

0 0
možnosti

dolch

10. 7. 2009 12:58
Skrytá reklama

Čau Vláďo, výborný buřty na černým pivě dělali v hospodě Na pěšinách, to je hned vedle Kobyliskýho koupaliště. Už jsem tam dlouho nebyl, tak nevím, jestli se nepohoršili. Rozhodně se ale prý pohoršavala paní šéfová - na každýho, kdo po ni chtěl recept. Tak by mě zajímalo, jestli jsi tady neproflák nějaký státní tajemství ;-D

0 0
možnosti

Haidy

10. 7. 2009 16:36
Re: Skrytá reklama

Paní hospodská  bude po Kroupovic rodině soudit miliony. :-( Budou splácet i děti, pokud nejsou dobří na písku na tunýlky. (Ty už učí i ve školce, jako zájmovou činnost. Kámoška, učka MŠ, tomu říká příprava na úspěšný život. )

0 0
možnosti

mira dusin

10. 7. 2009 12:42
Konečně recept na pořádný jídlo

a ne na suchou rejži s trsem trávy a tvrzením že je to zdravéR^R^

0 0
možnosti

veskawesi

10. 7. 2009 12:00
tisice poradu o vareni a co z toho kdo uvaril?

ale burty na x zpusobu, to je spravna chlapska chalka:) a kdo rika ze to nikdy nejedl, tak to ji do ted:)

0 0
možnosti

cojanato

10. 7. 2009 12:00
To by mě nenapadlo

Dobrý !R^ Ta, na to se těším.:-)

0 0
možnosti

Richard Alvarez

10. 7. 2009 11:58
Neskutečné

Nikdy jsem je nedělal, ale často si je dávám v jedné své oblíbené hospůdce a můžu potvrdit - je to famózní. Jakmlile to dojím, hned mám chuť na další a další pivo :-).

0 0
možnosti

Berenice

10. 7. 2009 11:43
Ty bláho,

tak to je tedy něco.  Asi mám krapet přecitlivělé chuťové buňky nebo jen nejsem opravdový chlap, ale tomuhle Vašemu receptu nějak nemohu přijít na chuť, jemně řečeno. Nic ve zlém, alespoň jste mě pobavil, fakt.

( Teď jen doufám, že si mě díky službě Toplist.cz nevyhmátnete a  nepošlete na mě nějakého bývalého elitního policistu z URNA, když už jsme u toho kečupu…;-))

 

0 0
možnosti

Bucharovic

10. 7. 2009 11:48
Re: Ty bláho,

Fajn, nechám URŇÁKA  spát. A jeden dotaz - to si o mně opravdu myslíte, že jsem takový pako...???8-o V.Kroupa

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám