- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ale jen bez toho koreni, jinak je to opravdu "sabla". Dekuju za pripomneni autorovi, a ostatnim: Dobrou chut!
Řeznictví mi za chvíli zavírá a z lídlu, jak bylo uvedeno v receptu, by to byl dřív vuřtový protlak. Tak valím směr uzeniny. Jen jsem se ještě nerozhodla, jestli budu "prince" rozmazlovat, nebo mu vyjedu ten recept a budu za Barbí. ......
Zítra zdělím chuťové dojmy i následky. Jejda, kolik toho piva psal autor? Myslím na zapití.
Čau Vláďo, výborný buřty na černým pivě dělali v hospodě Na pěšinách, to je hned vedle Kobyliskýho koupaliště. Už jsem tam dlouho nebyl, tak nevím, jestli se nepohoršili. Rozhodně se ale prý pohoršavala paní šéfová - na každýho, kdo po ni chtěl recept. Tak by mě zajímalo, jestli jsi tady neproflák nějaký státní tajemství
Paní hospodská bude po Kroupovic rodině soudit miliony. Budou splácet i děti, pokud nejsou dobří na písku na tunýlky. (Ty už učí i ve školce, jako zájmovou činnost. Kámoška, učka MŠ, tomu říká příprava na úspěšný život. )
a ne na suchou rejži s trsem trávy a tvrzením že je to zdravé
ale burty na x zpusobu, to je spravna chlapska chalka:) a kdo rika ze to nikdy nejedl, tak to ji do ted:)
Nikdy jsem je nedělal, ale často si je dávám v jedné své oblíbené hospůdce a můžu potvrdit - je to famózní. Jakmlile to dojím, hned mám chuť na další a další pivo .
tak to je tedy něco. Asi mám krapet přecitlivělé chuťové buňky nebo jen nejsem opravdový chlap, ale tomuhle Vašemu receptu nějak nemohu přijít na chuť, jemně řečeno. Nic ve zlém, alespoň jste mě pobavil, fakt.
( Teď jen doufám, že si mě díky službě Toplist.cz nevyhmátnete a nepošlete na mě nějakého bývalého elitního policistu z URNA, když už jsme u toho kečupu…)
Fajn, nechám URŇÁKA spát. A jeden dotaz - to si o mně opravdu myslíte, že jsem takový pako...??? V.Kroupa