Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Unie plánuje evropskou vládu pod záminkou konkurenceschopnosti

Spolková kancléřka Angela Merkelová (Bilderberg 2005) může slavit další úspěch. Summit EU v Bruselu nevyslovil zásadní námitky proti německo-francouzskému návrhu na ustavení „hospodářské vlády“ eurozóny.

Jacques Attali

 


Spolková kancléřka Angela Merkelová může slavit další úspěch. Summit EU v Bruselu nevyslovil zásadní námitky proti německo-francouzskému návrhu na ustavení „hospodářské vlády“ eurozóny.
Jejím hlavním úkolem bude slaďovat daně, vývoj mezd, rozpočtová pravidla, investice do výzkumu a vývoje, ale třeba i věkovou hranici pro odchod do důchodu.
Cílem je pozvednout konkurenceschopnost eurozóny (lež), která se neustále zhoršuje (pravda). O podrobnostech plánu by měl jednat mimořádný summit eurozóny, který se pravděpodobně sejde v polovině února – tedy ještě před vrcholným setkáním Evropské unie naplánovaným na 24. – 25. března.
Menším zemím se koordinace daňové, mzdové a sociální politiky vůbec nezamlouvá. Nadnárodní zásahy do mzdových jednání jsou podle rakouského kancléře Wernera Faymanna nežádoucí.
„Stejně tak považuji za nemožné, aby Evropská unie určovala, kdy se má odcházet do důchodu,“ řekl Faymann. Podle českého premiéra Petra Nečase je nyní předčasné říkat, že by se to týkalo i Česka. „Je vůbec otázkou, zda se zapojí všechny země eurozóny,“ citovala ČTK Nečase.
Návrh na koordinaci hospodářské politiky podporuje Španělsko, zájem projevuje i Polsko, jednoznačně proti je Británie.
Zdroj: ihned.cz
Cílem není zvýšení konkurenceschopnosti, ale světová vláda pod kontrolou soukromých bank. Euro byl sprostý politický projekt na převzetí moci v Evropě jako součást plánu na globální vládu. To vše především na úkor prosperity v Evropě.
Interview na Euronews | 6. červen 2009
Jacques Attali ředitel Banky pro obnovu a rozvoj, člen Bilderbergu:
Historie nás učí, že pokud nebudeme společně pracovat na vybudování skutečné evropské vlády, celý projekt EU zkolabuje. Protože pokud se nebude pořád pohybovat vpřed tak integrace zkrachuje.
Pokud nebudeme mít jednoho ministra financí, jeden rozpočet, jednu ekonomickou a sociální politiku
euro samo o sobě nebude mít žádný smysl, protože euro nemůže existovat bez společné rozpočtové disciplíny.
moderátorka:
Takže EU zítřka musí být dokonale integrovaná politicky nebo přestane existovat?
Jacques Attali:
Přesně. A každá země se vrátí k zavedení cel (lež viz. EFTA) a to bude ohrožení světového růstu.
Buď budeme směřovat směrem ke SVĚTOVÉ VLÁDĚ nebo dáme přednost národním zájmům.
moderátorka:
Ta myšlenka na SVĚTOVOU VLÁDU vyděsí mnoho lídí.
Jacques Attali:
Samozřejmě, že je vyděsí, s tím počítáme, protože to zatím vypadá jako fantazie. Ale už existuji světové autority v mnoha oblastech. V letecké dopravě, fotbalu, bankovnictví. A i přesto, že je teď obtížně myslet na skutečnou evropskou vládu která už existuje, ale je v současnoti velmi slabá Evropa alespoň může přenést svoje zkušenosti na zbytek světa. Pokud nebudeme schopni protlačit politickou unii společně s ekonomickou unii v EU. Tak to nikdy nezvládneme ve světovém měřítku. Potom se celý ekonomický systém rozpadne a budeme zde mít druhou ekonomickou depresi.
Kam dál:
Konkurenceschopnost České republiky v Novém světovém řádu
Co je Nový světový řád?

"Jejím hlavním úkolem bude slaďovat daně, vývoj mezd, rozpočtová pravidla, investice do výzkumu a vývoje, ale třeba i věkovou hranici pro odchod do důchodu.

Cílem je pozvednout konkurenceschopnost eurozóny (lež - cílem je převzetí moci), která se neustále zhoršuje (pravda - díky EU). O podrobnostech plánu by měl jednat mimořádný summit eurozóny, který se pravděpodobně sejde v polovině února – tedy ještě před vrcholným setkáním Evropské unie naplánovaným na 24. – 25. března.

Menším zemím se koordinace daňové, mzdové a sociální politiky vůbec nezamlouvá. Nadnárodní zásahy do mzdových jednání jsou podle rakouského kancléře Wernera Faymanna nežádoucí.

Návrh na koordinaci hospodářské politiky podporuje Španělsko, zájem projevuje i Polsko, jednoznačně proti je Británie."

Zdroj: ihned.cz

Cílem není zvýšení konkurenceschopnosti, ale světová vláda pod kontrolou soukromých organizací - Bilderberg, Trilaterální komise, Rada pro mezinárodní vztahy. Euro byl sprostý politický projekt na převzetí moci v Evropě jako součást plánu na globální vládu. To vše především na úkor prosperity v Evropě. Zcela otevřeně o tom mluví Jacques Attali, ředitel Banky pro obnovu a rozvoj (viceprezident banky Jan Fišer ohlásil kandidaturu na prezidenta), člen Bilderbergu (1975) ve svém interview na Euronews 6. červena 2009:

Jacques Attali:
Historie nás učí, že pokud nebudeme společně pracovat na vybudování skutečné evropské vlády, celý projekt EU zkolabuje. Protože pokud se nebude pořád pohybovat vpřed tak integrace zkrachuje. Pokud nebudeme mít jednoho ministra financí, jeden rozpočet, jednu ekonomickou a sociální politiku euro samo o sobě nebude mít žádný smysl, protože euro nemůže existovat bez společné rozpočtové disciplíny.

moderátorka:
Takže EU zítřka musí být dokonale integrovaná politicky nebo přestane existovat?

Jacques Attali:
Přesně. A každá země se vrátí k zavedení cel (lež viz. EFTA) a to bude ohrožení světového růstu. Buď budeme směřovat směrem ke SVĚTOVÉ VLÁDĚ nebo dáme přednost národním zájmům.

moderátorka:
Ta myšlenka na SVĚTOVOU VLÁDU vyděsí mnoho lídí.

Jacques Attali:
Samozřejmě, že je vyděsí, s tím počítáme, protože to zatím vypadá jako fantazie. Ale už existuji světové autority v mnoha oblastech. V letecké dopravě, fotbalu, bankovnictví. A i přesto, že je teď obtížně myslet na skutečnou evropskou vládu která už existuje, ale je v současnoti velmi slabá, Evropa alespoň může přenést svoje zkušenosti na zbytek světa. Pokud nebudeme schopni protlačit politickou unii společně s ekonomickou unii v EU, tak to nikdy nezvládneme ve světovém měřítku. Potom se celý ekonomický systém rozpadne a budeme zde mít druhou ekonomickou depresi. (lež - depresi máme kvůli EU a Fedu)

Bylo by strašně fine, kdybychom těmto globálním bastardům nesedali na lep a vystoupili z procesu integrace dřív než si dokončí svojí globální vládu. EFTA je spolek zemí v Evropě, které mají rozum (Švýcarsko, Norsko, Island a Lichtenštejnsko).

 

Kam dál:

Vít Jedlička je zakladatel Reformy.cz a člen Strany svobodných občanů

Autor: Vít Jedlička | pondělí 7.2.2011 10:18 | karma článku: 24,87 | přečteno: 1789x
  • Další články autora

Vít Jedlička

Taxi končí Liftago, WunderCar a Uber začínají!

V článku níže můžete díky promo kódům získat 350 Kč na ježdění po Praze. Další kredit můžete získat tím, že do aplikace zvete své kamarády. Mobilní aplikace pro Android a iPhone (Windows mobile je definitivně mrtvý) dělají revoluci v dopravě ve velkých světových metropolích. Vysloužily jsi už svojí vlastní epizodu v South Parku: Handicar. Taxikářské dispečinky se dočkají výrazné redukce a možná nakonec, pokud se jím díky státní moc nepodaří potlačit novou konkurenci, jednoho dne zcela zmizí.

5.11.2014 v 17:40 | Karma: 14,61 | Přečteno: 2092x | Diskuse| Ekonomika

Vít Jedlička

Díky politice pana Babiše máme naftu dražší o 4 Kč a benzín o 2 Kč

Již dnes na jeden litr benzínu připadá 20 korun daní. Ministru financí Babišovi se minulý týden podařilo zarazit snížení této sumy o 1,82 koruny u benzínu a 3,03 koruny u nafty. Podařilo se mu ale prosadit zelenou naftu pro zemědělce. Těm se má začít vracet 4,38 Kč z každého litru. Podpora zelené nafty přijde státní rozpočet podle výpočtu Ministerstva financí na 1,3 miliardy korun. Nová, Babišem navrhovaná daň za ropné rezervy, by zdražila pohonné hmoty o 25 až 30 haléřů a stát by na ní vydělal 1,4 miliardy korun.

30.7.2014 v 16:40 | Karma: 32,77 | Přečteno: 2619x | Diskuse| Politika

Vít Jedlička

Vznikla EFD v Evropském parlamentu, zasedat v ní budou Svobodní

„Budeme hlas národů“ říká předseda Britské strany za nezávislost (UKIP) Nigel Farage, jehož strana ve Velké Británii vyhrála volby do Evropského parlamentu. Nová frakce Evropa svobody a demokracie (EFD) v Evropském parlamentu v současné době zahrnuje 7 národních delegací a 48 poslanců.

18.6.2014 v 18:16 | Karma: 23,96 | Přečteno: 755x | Diskuse| Politika

Vít Jedlička

Největší mýtus eurovoleb: Brusel jsme my

„My jsme přece Brusel“ ohání se, kdykoliv se něco někomu nelíbí na Evropské unii - ANO, Piráti, Zelení a Jakub Janda, zástupce ředitele Evropskou komisí sponzorovaného think tanku Evropské hodnoty. Na něm si demonstrujeme, jaké mají myšlenkové pochody lidé, kteří se cítí jako Brusel. Chtěl jsem Vám z toho udělat video, ale bylo mi to výslovně panem Jandou zakázáno.

24.5.2014 v 6:49 | Karma: 36,16 | Přečteno: 2321x | Diskuse| Ostatní

Vít Jedlička

Pozor demagog.cz vás přizabije rtutí a ani si neověří zdroje

Organizace Demagog.cz se pustila do kritiky Svobodných a zkoumala 20 euronesmyslů, které publikovali na webu euronesmysly.cz. Záměrně některé věci překrucují, někde mají částečně pravdu, ale v bodě týkajícím se nebezpečnosti zářivek udělali pánové zásadní přešlap, když tvrdí, že úsporné zářivky jsou zdravotně závadné pouze, pokud budete olizovat střepy. Doslova píší:

23.5.2014 v 20:27 | Karma: 32,68 | Přečteno: 3236x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Manžela šéfky americké Sněmovny napadl kladivem. Kanaďan dostal třicet let

17. května 2024  21:06

Soud v Kalifornii vyměřil trest třiceti let odnětí svobody muži, který v roce 2022 vtrhl do domu...

Auto sjelo pod pražským Vyšehradem do Vltavy. Na místě zasahovali potápěči

17. května 2024  19:57,  aktualizováno  20:44

Hasiči a policie zasahovali na Podolském nábřeží, kde sjelo vozidlo do Vltavy. Podle pražských...

Humor na sociálních sítích. Na vtipálky vznikla past, za níž může stát armáda

17. května 2024  20:07

Česká armáda zřejmě nemá pochopení pro humor. Jinak si nejde vysvětlit past, kterou patrně...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články