Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kevinbb

7. 2. 2011 16:16
Dobry clanek.

Myslim si, ze je uz skoro pozde neco delat. To by jsme museli mit ve vlade uplne jine lidi aby slo neco delat. Minimalne postavit opozici, ale radeji co nejdrive zazadat o vystoupeni z EU.

Byli by jsme prvni zeme ktera tak ucinila, ale vsadim se, ze ne posledni. Po nas by si to zacalo rozmyslet jeste par zemi, jenomze to by jsme nesmeli mit koupene politiky v cele ze Schwarzenbergem ktery kyvne EU a nejen EU, na vsechno.

0 0
možnosti
G

Gašpo

7. 2. 2011 13:19
Hmm

Len ďaľší zúfalý pokus ako predĺžiť existenciu únie o ďaľšie volebné obdobie. Ten kto ovláda základné počty vie, že má dni spočítané. Spadne to ako domček z kariet, celý ten rozbehnutý gigantický finančný průšvih to jednodnačne tlačí jediným smerom.

Bruselskí "géniovia" možu sypať návrhy, riešenia a plány z rukávu. Všetko je zbytočné. Nezachráni to ani jednotná Bruselská totalita. Naopak to bude potom ešte horšie.:-/

0 0
možnosti
P

philipe

7. 2. 2011 12:53
obávám se, ...pokračování

národům opravdu pomoci. V žádném případě. Němci chtějí pouze ostatní země držet na takové hospodářské úrovni, aby do nich mohli exportovat a vytěžit z nich, co se dá. Proto jim Angličané na jejich podlé triky nenaletí. Němci nemohli připustit v Řecku státní bankrot, protože by něm. koncerny a banky příšly o ty miliardy Euro, které tam investovaly.Ten miliardový kredit pro Řecko platí němečtí daňoví poplatníci, kteří jsou ždímáni až do poslední kapky únosnosti a ty "malé" státy eurozony jako Slovensko a pod. Francouzi budou pochopitelně míchat karty s Němci, považovali se vždy za "Gros Nation" a to už dávno před Napoleonem. Budoucnost EU je nejistá a Euro bylo od samého prvopočátku podvod a okrádání širokých vrstech obyvatelstva. Kdo z toho všeho profituje jsou kapitalističtí magnáti Německa a Francie. Pár drobků dostanou i ti věrní vazalové (lakajové). Rebelové utřou nos. Nikdy jsem nevěřil tomu hradnímu šaškovi ale v jednom má pravdu. EU je nástroj k okrádání bezbranných poplatníků.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

7. 2. 2011 12:23
:-)

a bojíme se že by naši politici neměli co jíst ;-D;-D

0 0
možnosti
P

philipe

7. 2. 2011 12:19
Obávám se, ...

že máte pravdu, pane Jedlička. Angela Merkel, (Američané ji nazývají "teflon lady", protože na ní nezůstane nic lpět, jinými slovy nedá se s ní seriozně vyjednávat), je ten nejhorší kanzléř, jakého kdy Němci měli. Helmut Kohl byl oproti ní opravdový Statsmann a spolehlivý partner. Nejen, že Merkel není dost inteligentní a neovládá krom ruštiny, pochází z DDR, žádný diplomatický jazyk ale ona nemá pro funkci kancléřky ani to odpovídající vzdělání. Učila na nějaké základní škole fysiku. Podle mne je celkem bezcharakterní a absolutně pod vlivem velkokapitálu. Na př.: Josef Ackermann- šéf od Deutsche Bank, Koncerny jako Siemens, VW, Bayer, Thysen Grupp, Kraus Maffei AG, Deutsche Telekom, Deutsche Bahn, atd.,atd.. Nemyslím, že by se jí daly prokázat nějaké korupční delikty, to ne, ale představitelé jmenovaných koncernů jí drží u moci a o to té bezvýznamné postavičce jde. Ona nejedná a nikdy nejednala z vlastní vůle. Neočekávejte, že němečtí mocnáři chtějí Čechům, Slovákům a jiným malým ...

0 0
možnosti
DS

Streit

7. 2. 2011 11:54
Ano

Nikdy jsme tam neměli vstupovat.

Vystoupit bude obtížné, ale nutné. R^

0 0
možnosti
V

villík

7. 2. 2011 11:54
Hmmm. Že Vy jste to neřek´ Roučkovi ?

0 0
možnosti
DS

Streit

7. 2. 2011 11:55
Re: Hmmm. Že Vy jste to neřek´ Roučkovi ?

Tomu nemá smysl nic říkat.

0 0
možnosti
P

paul369

7. 2. 2011 11:44
Obávám se , že vystoupení z EU nebude stačit,

ale zcela jistě by to mohl být dobrý začátek.

0 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

7. 2. 2011 11:44
jj ......

ve jménu civilizace pod socialisticko-zelenou tyranií celý svět míří do zádeleRv

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

7. 2. 2011 11:00
jj ......

ve jménu civilizace pod socialisticko-zelenou tyranií celý svět míří do zádeleRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články