Unie plánuje evropskou vládu pod záminkou konkurenceschopnosti

Spolková kancléřka Angela Merkelová (Bilderberg 2005) může slavit další úspěch. Summit EU v Bruselu nevyslovil zásadní námitky proti německo-francouzskému návrhu na ustavení „hospodářské vlády“ eurozóny.

Jacques Attali

 


Spolková kancléřka Angela Merkelová může slavit další úspěch. Summit EU v Bruselu nevyslovil zásadní námitky proti německo-francouzskému návrhu na ustavení „hospodářské vlády“ eurozóny.
Jejím hlavním úkolem bude slaďovat daně, vývoj mezd, rozpočtová pravidla, investice do výzkumu a vývoje, ale třeba i věkovou hranici pro odchod do důchodu.
Cílem je pozvednout konkurenceschopnost eurozóny (lež), která se neustále zhoršuje (pravda). O podrobnostech plánu by měl jednat mimořádný summit eurozóny, který se pravděpodobně sejde v polovině února – tedy ještě před vrcholným setkáním Evropské unie naplánovaným na 24. – 25. března.
Menším zemím se koordinace daňové, mzdové a sociální politiky vůbec nezamlouvá. Nadnárodní zásahy do mzdových jednání jsou podle rakouského kancléře Wernera Faymanna nežádoucí.
„Stejně tak považuji za nemožné, aby Evropská unie určovala, kdy se má odcházet do důchodu,“ řekl Faymann. Podle českého premiéra Petra Nečase je nyní předčasné říkat, že by se to týkalo i Česka. „Je vůbec otázkou, zda se zapojí všechny země eurozóny,“ citovala ČTK Nečase.
Návrh na koordinaci hospodářské politiky podporuje Španělsko, zájem projevuje i Polsko, jednoznačně proti je Británie.
Zdroj: ihned.cz
Cílem není zvýšení konkurenceschopnosti, ale světová vláda pod kontrolou soukromých bank. Euro byl sprostý politický projekt na převzetí moci v Evropě jako součást plánu na globální vládu. To vše především na úkor prosperity v Evropě.
Interview na Euronews | 6. červen 2009
Jacques Attali ředitel Banky pro obnovu a rozvoj, člen Bilderbergu:
Historie nás učí, že pokud nebudeme společně pracovat na vybudování skutečné evropské vlády, celý projekt EU zkolabuje. Protože pokud se nebude pořád pohybovat vpřed tak integrace zkrachuje.
Pokud nebudeme mít jednoho ministra financí, jeden rozpočet, jednu ekonomickou a sociální politiku
euro samo o sobě nebude mít žádný smysl, protože euro nemůže existovat bez společné rozpočtové disciplíny.
moderátorka:
Takže EU zítřka musí být dokonale integrovaná politicky nebo přestane existovat?
Jacques Attali:
Přesně. A každá země se vrátí k zavedení cel (lež viz. EFTA) a to bude ohrožení světového růstu.
Buď budeme směřovat směrem ke SVĚTOVÉ VLÁDĚ nebo dáme přednost národním zájmům.
moderátorka:
Ta myšlenka na SVĚTOVOU VLÁDU vyděsí mnoho lídí.
Jacques Attali:
Samozřejmě, že je vyděsí, s tím počítáme, protože to zatím vypadá jako fantazie. Ale už existuji světové autority v mnoha oblastech. V letecké dopravě, fotbalu, bankovnictví. A i přesto, že je teď obtížně myslet na skutečnou evropskou vládu která už existuje, ale je v současnoti velmi slabá Evropa alespoň může přenést svoje zkušenosti na zbytek světa. Pokud nebudeme schopni protlačit politickou unii společně s ekonomickou unii v EU. Tak to nikdy nezvládneme ve světovém měřítku. Potom se celý ekonomický systém rozpadne a budeme zde mít druhou ekonomickou depresi.
Kam dál:
Konkurenceschopnost České republiky v Novém světovém řádu
Co je Nový světový řád?

"Jejím hlavním úkolem bude slaďovat daně, vývoj mezd, rozpočtová pravidla, investice do výzkumu a vývoje, ale třeba i věkovou hranici pro odchod do důchodu.

Cílem je pozvednout konkurenceschopnost eurozóny (lež - cílem je převzetí moci), která se neustále zhoršuje (pravda - díky EU). O podrobnostech plánu by měl jednat mimořádný summit eurozóny, který se pravděpodobně sejde v polovině února – tedy ještě před vrcholným setkáním Evropské unie naplánovaným na 24. – 25. března.

Menším zemím se koordinace daňové, mzdové a sociální politiky vůbec nezamlouvá. Nadnárodní zásahy do mzdových jednání jsou podle rakouského kancléře Wernera Faymanna nežádoucí.

Návrh na koordinaci hospodářské politiky podporuje Španělsko, zájem projevuje i Polsko, jednoznačně proti je Británie."

Zdroj: ihned.cz

Cílem není zvýšení konkurenceschopnosti, ale světová vláda pod kontrolou soukromých organizací - Bilderberg, Trilaterální komise, Rada pro mezinárodní vztahy. Euro byl sprostý politický projekt na převzetí moci v Evropě jako součást plánu na globální vládu. To vše především na úkor prosperity v Evropě. Zcela otevřeně o tom mluví Jacques Attali, ředitel Banky pro obnovu a rozvoj (viceprezident banky Jan Fišer ohlásil kandidaturu na prezidenta), člen Bilderbergu (1975) ve svém interview na Euronews 6. červena 2009:

Jacques Attali:
Historie nás učí, že pokud nebudeme společně pracovat na vybudování skutečné evropské vlády, celý projekt EU zkolabuje. Protože pokud se nebude pořád pohybovat vpřed tak integrace zkrachuje. Pokud nebudeme mít jednoho ministra financí, jeden rozpočet, jednu ekonomickou a sociální politiku euro samo o sobě nebude mít žádný smysl, protože euro nemůže existovat bez společné rozpočtové disciplíny.

moderátorka:
Takže EU zítřka musí být dokonale integrovaná politicky nebo přestane existovat?

Jacques Attali:
Přesně. A každá země se vrátí k zavedení cel (lež viz. EFTA) a to bude ohrožení světového růstu. Buď budeme směřovat směrem ke SVĚTOVÉ VLÁDĚ nebo dáme přednost národním zájmům.

moderátorka:
Ta myšlenka na SVĚTOVOU VLÁDU vyděsí mnoho lídí.

Jacques Attali:
Samozřejmě, že je vyděsí, s tím počítáme, protože to zatím vypadá jako fantazie. Ale už existuji světové autority v mnoha oblastech. V letecké dopravě, fotbalu, bankovnictví. A i přesto, že je teď obtížně myslet na skutečnou evropskou vládu která už existuje, ale je v současnoti velmi slabá, Evropa alespoň může přenést svoje zkušenosti na zbytek světa. Pokud nebudeme schopni protlačit politickou unii společně s ekonomickou unii v EU, tak to nikdy nezvládneme ve světovém měřítku. Potom se celý ekonomický systém rozpadne a budeme zde mít druhou ekonomickou depresi. (lež - depresi máme kvůli EU a Fedu)

Bylo by strašně fine, kdybychom těmto globálním bastardům nesedali na lep a vystoupili z procesu integrace dřív než si dokončí svojí globální vládu. EFTA je spolek zemí v Evropě, které mají rozum (Švýcarsko, Norsko, Island a Lichtenštejnsko).

 

Kam dál:

Vít Jedlička je zakladatel Reformy.cz a člen Strany svobodných občanů

Autor: Vít Jedlička | pondělí 7.2.2011 10:18 | karma článku: 24,87 | přečteno: 1789x