Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Schwarzenberg lže 3, k Novému světovému řádu existuje alternativa

V předchozích dvou dílech jsme si blíže rozebrali základní kameny Nového světového řádu (NWO), který mají evropští socialisté v programu již od roku 2003. Schwarzenberg lhal v pořadu Hyde Park hned ve třech věcech: 1) tvrdil, že NWO je konspirační teorie 2) Tvrdil, že skupina Bilderberg nemá o Českou republiku příliš velký zájem 3) Tvrdil, že na tajném setkání Bilderbergu nedochází k důležitým geopolitickým rozhodnutím. Pojďme si krátce rekapitulovat základní body NWO, které nalezneme na stránkách evropských socialistů zde a zde: 1) Chtějí světovou vládu jako další krok po úplné politické integraci EU.2) Chtějí jednu evropskou armádu.3) Chtějí EU populačně doplnit o 56 miliónů muslimů v následujích deseti letech.4) Bojují s chudobou třetího světa a zatím stovky miliónů lidí zabíjí biopalivy5) Plánují likvidaci daňových rájů a zavedení globálních daní6) Chtějí jednu světovou banku7) Podporují antidiskriminační a genderové zákony, které nám již zaplevelili legislativu8) Chtějí redukovat CO2 o 80-95 procent do roku 2050 a nevadí jim, že podvod s globálním oteplováním se již dávno provalil.9) A poslední nepsané pravidlo je, že systematicky pracují na bankrotu jednotlivých států EU, tak jak nám to předvedli v Řecku a pracují na tom v České republice. Je to nejkratší cesta k likvidaci suverenity národního státu.

Takto to vypadá ale docela jednoduše jako něco, co se dá řešit tím, že nepůjdete volit Paroubka, ale zvolíte nějakou pravicovou alternativu. Bohužel situace ale není tak jednoduchá. Na tomto Novém světovém řádu panuje dnes široká politická shoda napříč politickým spektrem. Jenom na příkladu Lisabonské smlouvy, antidiskriminačního zákona nebo biopaliv můžete pozorovat, jak se skoro všechny parlamentní strany sešikovaly do jedné řady bez ohledu na legislativu a sliby, které daly voličům, a společnými silami toto protlačily i proti vůli prezidenta Václav Klause, který Novému světovému řádu zrovna dvakrát nefandí.
Nejen to; programem nastolení Nového světového řádu se intenzivně zabývají polotajné mocné skupiny jako Římský klub, Trilaterální komise, Bilderberg skupina či Rada pro mezinárodní vztahy. Když píšu, že se zabývají, tak tím myslím, že jejich dokumenty jsou prošpikované výše zmiňovanými body. Co mají tyto spolky společného? Ve všech těchto organizacích hraje prim David Rockefeller. Finančník a ropný magnát, zakladatel OSN, jehož fondy sponzorovaly Hitlerovy ústavy rasové hygieny a který ve svých memoárech na straně 405 uvádí: „Někteří věří, že jsme součástí spiknutí proti zájmům USA, nazývají mě a členy mojí rodiny ,internacionalisty’, kteří spolupracují s dalšími na vytvoření jedné integrované globální politické a ekonomické struktury – jednoho světa, chcete-li. Pokud by toto byla moje vina, tak jsem vinen a jsem na to hrdý.“

Tyto spolky mají také celou řadu společných členů. Například Henry Kissinger je členem snad úplně všech. Tyto skupiny si dělí si svojí práci na jednotlivé oblasti, třeba Římský klub se specializuje na problém s populací a jeho členové jsou hlavními tahouny podvodu s globálním oteplováním. Trilaterální komise se spíše stará o podchycení lokálních politiků a jejich vhodnou koordinaci. Rada pro mezinárodní vztahy se tváří jako nevinné setkávání nejvlivnějších osob v jednotlivých státech. Například česká Rada pro mezinárodní vztahy je mimo jiné přehlídkou osobností z těch ostatních skupin.

Pokud se člověk podívá na jednotlivé nevolené zástupce České republiky v těchto spolcích, tak se mu hned udělá více jasno. Václav Havel je čestný člen Římského klubu. Jan Švejnar působí jak v americké Radě pro mezinárodní vztahy, tak v Trilaterální komisi jako stálý člen. Karel Schwarzenberg je deset let členem Trilaterální komise a již dvakrát navštívil setkání Bilderberg. Jiří Pehe taky navštívil setkání Bilderberg. Mezi další členy Trilaterální komise patří Pavel Telička, Jiří Kunert, Alexandr Vondra.

Když se těchto lidí zeptáte na výše zmíněné programové body evropských socialistů, zjistíte, že s naprostou většinou z nich bezvýhradně souhlasí. Jenom u té světové vlády poněkud „mlží“. My jsme se ptát začali a taky jsme založili iniciativu na facebooku: Veřejně odhalujeme tvůrce Nového světového pořádku. Připojte se k nám a natočte nejlepší video-rozhovor! Tvůrce nejsledovanějších videí vybereme a odměníme po volbách zájezdem na setkání skupiny Bilderberg 3.- 6. června do Španělska! Více na www.reformy.cz/soutez

Jak je to vůbec možné, když to nejsou evropští socialisté, ale naopak zastávají funkce v úplně odlišných politických stranách? Když se podíváme po jednotlivých členech, tak například Alexandr Vondra hrál prim v prosazování Lisabonské smlouvy v ODS. Jiří Pehe se zase objevil v kauze, kdy lékaři zvažovali možnost zbavit příčetnosti Václava Klause, kvůli nepřijetí Lisabonské smlouvy. Jan Švejnar je největší politický turista napříč celým spektrem. O něm jsme v této věci zveřejnili úplně samostatný článek. Zajímavé bylo pozorovat, jak to ještě před pár týdny vypadalo, že bude kandidovat za ČSSD, a dnes se z něho stává hlavní tahoun v kampani strany Věci veřejné. Karel Schwarzenberg si založil společně s Miroslavem Kalouskem stranu TOP 09. Obě strany se těší nebývalému zájmu médií, ale vyznačují se také vysokými částkami, které nainvestovaly do volebních kampaní. Obě strany jsou silně eurofederalistické a vypadá to, že obě poměrně masivně uspějí ve volbách a podaří se jím nashromáždit obrovský politický kapitál.

Jak je možné, že na politickém spektru nenaleznete žádnou velkou politickou stranu, která by dnes zastupovala názory prezidenta Václava Klause, kterému Češi po všech skandálech s oteplováním, chřipkou i eurem nejvíce jako politikovi věří? Naopak politické spektrum zcela ovládly skupiny podporující Nový světový řád, s jehož agendou Václav Klaus vůbec nesouhlasí. To se musí změnit. Lidi si musí uvědomit, že jsou systematicky ohlupováni médii a musí se porozhlédnout po skutečně nových politických stranách.

Desetiletka, kterou si soudruzi z EU vytyčili v podobě Lisabonské strategie, se ukázala jako totální propadák. Naopak s každým novým krůčkem integrace systematicky klesá hospodářky růst a prosperita. Zákonodárná smršť regulací z Bruselu již překročila 80 procent veškeré schvalované legislativy v českém parlamentu. Naši poslanci už vůbec nemají ponětí, o čem novém z Bruselu to vlastně hlasují, a ani je to nezajímá. Euro se jako projekt totálně hroutí a bude používáno stále častěji jako argument pro jeden společný rozpočet EU. V době všeobecných deficitů veřejných financí v Bruselu vymýšlejí, že budou každému druhému dotovat dovolenou. Solární elektrárny ve Španělsku běží na naftové agregáty. Prostě se řítíme do pekla a do toho si úředníci v institucích EU stávkují za zvýšení platů.

My Češi se toho ale nemusíme účastnit. Řešení je tak jednoduché. Stačí vystoupit z EU a postavit se znovu na vlastní nohy a to neznamená ani konec svobodného odchodu s EU ani to nemusí znamenat konec volného pohybu osob mezi námi a EU. Můžeme totiž zůstat jak členy EHP (Evropský hospodářský prostor) tak členy Schengenské smlouvy. Doporučuji přečíst skvělou knihu Petra Macha: Jak vystoupit z EU.

Výrazně by nám v tom mohl pomoci volební úspěch Britské strany za nezávislost (UKIP), kterou vede výborný řečník Nigel Farage a která byla v minulých eurovolbách ve Velké Británii druhou nejsilnější stranou. Všechna vyjádření o tom, že jsme moc malí na to, abychom mohli být mimo EU, jsou jenom součástí psychologické propagandy. Není náhodou druhá nejmenší země na světě – Monako s minimálními daněmi a 30 tisíci obyvateli menší než Česká republika? Jak si ono může dovolit být mimo EU? Berte v potaz, že jenom propaganda za vstup do EU stála daňové poplatníky 200 milionů korun a za další stamilióny do nás ládují prostřednictvím České televize reklamu na evropské fondy. To, že dostáváme reálně pouze suché z nosu a že je to celé velký podvod, by mělo začít lidi zajímat.

Speciálně v USA situace vypadá velmi nadějně. Senátor Ron Paul, který již 2x kandidoval na amerického prezidenta a jemuž se ideologie NWO velmi zajídá, by dnes podle průzkumů téměř porazil současného prezidenta USA Baraka Obamu, který je s Bilderbergem také těsně spjat. Podívejte se na to, co si o NWO Ron Paul myslí zde.

Voliči by v těchto volbách měli jasně deklarovat, jestli si takový Nový světový řád přejí.

Já věřím, že pokud toto budou vědět, přát si ho nebudou.

zdroje k videu zde

Autor: Vít Jedlička | středa 26.5.2010 11:04 | karma článku: 26,91 | přečteno: 3588x
  • Další články autora

Vít Jedlička

Pro Česko je výhodné, že není v eurozóně

Wolfgang Schaeuble, německý ministr financí, se přidal do skupiny politiků, kteří přiznávají, že Řecko bude potřebovat pro přežití příštího roku další záchranný balíček. Téma je to obzvláště citlivě především pro německé voliče.

26.8.2013 v 12:56 | Karma: 37,53 | Přečteno: 7119x | Diskuse| Ekonomika

Vít Jedlička

Zachrání implementace Basel III finanční systém před krachem?

O Bance pro mezinárodní vyrovnání (BIS), která běžně existuje mimo zájem veřejnosti, se mohla značná část populace dozvědět v minulých dnech díky medializování nově zveřejněných informací britské centrální banky z počátku druhé světové války. Podle materiálů totiž britští centrální bankéři na začátku okupace Československa na příkaz BIS převedly několik desítek tun Československého zlata na účet nacistického Německa. Banka, která vznikla kvůli vypořádávání reparací Německa po druhé světové válce a měla původně zaniknout s jejich ukončením, sehrála během druhé světové války díky kolaboraci s nacisty poměrně velmi kontroverzní roli.

5.8.2013 v 16:55 | Karma: 10,09 | Přečteno: 543x | Diskuse| Politika

Vít Jedlička

Vliv kvantitativního uvolňování na trhy

Současnou rozvolněnou monetární politiku Fedu neschvalují pouze dva členové dvanáctičlenné komise FOMC, která o ní rozhoduje. Jedná se o šéfku kansaského Fedu Esther Georgovou a šéfa st. louiského Fedu Jamese Bullara. Mají pro to ale úplně opačné důvody. Podle zápisu FOMC: „Pan Bullar nesouhlasí s usnesením FOMC, protože si myslí, že by komise měla projevit silnější snahu dosáhnout 2 % inflaci. Připomněl, že inflace klesá od začátku roku 2012 a je v současné době značně pod cílem Fedu.“ Z opačného důvodu nepodpořila závěry FOMC Esther Georgová, která dlouhodobě nesouhlasí s kvantitativním uvolňováním, ta má podle zápisu „nadále obavy z agresivní monetární politiky v době rostoucí ekonomiky. Připomněla hrozbu potencionálního rozkolísání trhů, které může uvolněná monetární politika způsobit.“ Myslíme si, že blíže pravdě je paní Georgová. To může být potencionální příležitost pro investory, kteří porozumí vlivu kvantitativního uvolňování na trhy.

25.7.2013 v 16:13 | Karma: 11,28 | Přečteno: 454x | Diskuse| Ekonomika

Vít Jedlička

Cena za pronájem zlata je nejvyšší od krachu banky Lehman Brothers

Sazba na měsíční pronájem zlata vzrostla včera na 0,2988 %, což je nejvyšší hodnota od 18. prosince 2008. Sazba se odvozuje od mezibankovní úrokové sazby LIBOR a od zápůjční sazby zlata (gold forward offered rate, GOFO), která se včera dostala do záporných čísel.

10.7.2013 v 18:22 | Karma: 11,03 | Přečteno: 877x | Diskuse| Ekonomika

Vít Jedlička

Šef ECB Draghi nechal Itálii osmimiliardového kostlivce ve skříni

Evropskou unii otřásá nový skandál. Deníku Financial Times se dostal do ruky 29 stránek dlouhý dokument o derivátových transakcích, který vyvolává spekulace, že Itálie před vstupem do EU snížila státní deficit z roku na rok pomocí účetních manipulací tak, aby se vešla do tříprocentního limitu požadovaného maastrichtskými kritérii. Mediálně zajímavé je, že v tu dobu byl generálním ředitelem italského ministerstva financi Mario Draghi, současný šéf Evropské centrální banky, který v mezidobí od roku 2002 pracoval pro Goldman Sachs. Draghi již na situaci stačil reagovat s tím, že Ministerstvo financí v nejbližších dnech vyrobí detailní zprávu k derivátovým obchodům. Mluvčí ECB odmítl reagovat na jeho zapojení v celé kauze. Italské ministerstvo financí se snažilo zprávu o ztrátách vyplývající z derivátových kontraktů vysvětlit tak, že jde o běžné operace používané v hedgingu.

1.7.2013 v 14:48 | Karma: 17,51 | Přečteno: 764x | Diskuse| Ekonomika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Proč mají Japonsko a Indie problémy? Protože jsou xenofobní, kázal Biden

2. května 2024  20:57

Americký prezident Joe Biden označil Japonsko a Indii za „xenofobní“ státy, které nevítají...

  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články