Sím, sím, souhu prezidente, oni jsou na Vás zlí!

Dneska se objevil na idnesu článek  "Novinářské hyeny měly zase nějakou potravu, vtipkoval Zeman". Je to velmi užitečný text. Obsahuje totiž soubor neotřele a třeskutě vtipných citátů našeho Nejvyššího Pána s Nejsilnějším mandátem od dob Klementa Gottwalda. Tedy skoro všech. Některé chybí.    

Dovolil jsem si je tedy doplnit ve svém souborném příspěvku do diskuze.

Ten příspěvek zněl: 

"Novinářské hyeny měly zase nějakou potravu", vtipkoval Zeman, "musím si dát panáka slivovice, leze na mě nějaká viróza... Popelníček by nebyl?"

Pravda, nejsou to úplně přesné výroky. Jsou malinko parafrázované, ale komu by to vadilo. Ledová Tsunami také není tsunami, ale je to skoro podobné, takže není důvod pozastavovat se nad tím, že definice tsunami neodpovídá popisovanému jevu. Že, pane Lázňovský...

Staré autobusy Karosa stále brázdí ulice ulice Prahy, stejně jako tramvaje T3 či "kachny". To jen některé modely byly vyřazeny. Což však nezabránilo redaktorům idnes.cz pohřbít je hned v titulku.

Ale zpět k věci.

Výše citovaný příspěvek byl laskavou péčí (C&K?) cenzorů odstraněn s poučným vysvětlením:

22. května 2013 19:10 - VIDEO: Novinářské hyeny měly zase nějakou potravu, vtipkoval Zeman
Důvod smazání: Příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuse.

Tak to vidíte, souhu prezidente. Příště si musíte dávat víc majzla na jazyk. Nebo to v tom idnesu budete mít ještě víc polepený.

A mě to bude stát dukáty.

Autor: Lumír Vitha | středa 22.5.2013 20:38 | karma článku: 19,76 | přečteno: 1055x