Krutou pomstu Čuřil!

My holky, co spolu chodíme, se máme mocinky rády, ale s těma, co spolu nechodíme, se rádi nemáme, protože jsou nemožný. Hlavně Marvan! Ta je úplně nejvíc nemožná! Říkala to Dvořák, co bydlí hned vedle.

Dvořák je v pohodě. Když byla v neděli šopovat se Skočdopole v sekáči, koupila si tam úplně nemožný tričko, ale když jsem jí řekla, že to tričko je nemožný, tak to Dvořák musela uznat a prodala ho Koudelka. Koudelka je úplně out a taky s námi nechodí.

Včera jsme byly s Trpišovský a Slezák v kavárně, a hádejte, kdo tam seděl! Marvan! Bušila do toho svýho noutbuku zas nějaký blbosti, který pak určitě pověsila na fejsko. Ani to nečtu. Stejně si mě vyškrtla z přátel a jí taky.

Cestou domů jsme ještě zašly k Procházka. Její ségra se vdává a Procházka jí jde za drůžičku a tak jsme se zastavily očíhnout šaty. Byly skvělý, úplně jsem Procházka záviděla.

Už jsem si myslela, že to bude mocinky fajn den, ale šeredně jsem se spletla.

Před barákem jsem potkala Čuřil, jak se vedla za ruku s Pekárkem. A když mě zahlídla, ještě se s ním začala líbat! Mrcha! To udělala schválně, protože ví, jak moc Pekárka miluju!

Počkej, Čuřil, já to tak nenechám!!

Heslo dne - Krutá pomsta Čuřil!!!

Autor: Lumír Vitha | středa 15.2.2012 10:35 | karma článku: 29,88 | přečteno: 2249x