Andreji Babiši, co Vy na to?

Dnes jsem byl upozorněn na článek v Aeronetu, který se zabývá reakcí na nedělní demonstraci na Letné. V jakém duchu se článek nese, to si asi člověk dokáže představit. To ale není důležité. Zajímavé je hlavně jedno tvrzení:

 "V této chvíli už vůbec nejde jen o demisi Andreje Babiše. Cílem je likvidace Agrofertu jako největšího zaměstnavatele v zemi a cílem je i likvidace Babišových médií, tedy donucení Babiše k tomu, aby se zbavil Mafry (MF Dnes, Lidové Noviny), rádia Impuls a dalších mediálních projektů, které vlastní a financuje."

Odborníci z Aeronetu, kteří "vědí" a mají ty správné informace - jak sami píšou - dokonce od německých tajných služeb, uvádějí, že Andrej Babiš vlastní a financuje média.

Víte o tom, že Andrej Babiš podle svých slov - a v souladu se zákonem - žádná média nevlastní?

A nebo máte informace, že Babiš ta média ve skutečnosti vlastní, tedy nakládá s nimi, jako by mu i nadále patřila? Možná bude dobré, aby si vás TI vzala za svědky při novém projednávání Babišova střetu zájmů na MÚ Černošice.

A co tomu říkáte Vy, pane premiére? Jak to teda je? Máte pravdu Vy, nebo vůči Vám neskonale servilní a patolízalské médium?

Autor: Lumír Vitha | úterý 25.6.2019 12:50 | karma článku: 26,08 | přečteno: 1275x