Gay se píše "gay", a ne "gey", pane Libore Čermáku

Vono je to těžký. Téma homo adopce je už obehraný jako legendárdní melodie ze seriálu Chalupáři, ale pořád ještě pár jedinců dráždí.

Párkrát jsem se k tomuto tématu vyjádřil a měl jsem za to, že stačilo. Text pana Čermáka je důkazem, že jsem se mýlil.

Jen zopakuji, pro připomenutí těch, co četli, nebo napíšu nově pro ty, co ještě nečetli - jsem pro adopci dětí homosexuálními páry za stejných podmínek, za kterých mohou v Česku děti adoptovat páry heterosexuální!

 

Proč?

Pokud je malé dítě v nouzi (rozuměj, že ho biologičtí rodiče nechali bejt - je jedno z jakýho důvodu), tak na něj čeká dětský domov nebo adoptivní rodina.

Chtěli byste raději do domova nebo do adoptivní rodiny? Bez přemýšlení. Odpovídejte...

Takže rodina. Jsme takto evolučně vedeni. To neodřízneš.

A teď nastává situace, jestli je něco tak strašně odpornýho a odpudivýho na tom, když malé dítě zachrání dva milujicí tátové nebo mámy...

NENI!

Stane se z malého dítěte gay nebo lesba, pokud bude vyrůstat v rodině, kdy "mámu a tátu" tvoří stejnopohlavní pár a samo dítě dispozice k homo chování nema?

NESTANE!

Stane se z malého dítěte gay nebo lesba, když se narodí "zdravým" heterosexuálním rodičům a dítě samo má dispozici k homo chování.

STANE!

Stane, protože to je normální. To se děje, ať chcete nebo nechcete. To se děje a bude dít, ať si pan Libor Čermák myslí a píše cokoliv.

Někteří lidé jsou pihovatí. Jiní ne. Co z toho je přirozenější?

Někteří lidé jsou plešatí. Jiní vlasatí, Co z toho je "normálnější"?

Někeří jsme bílí, jiní jsou černí. Co z toho je vhodnější?

 

 

 

Pane Čermáku, homosexuálové a lesby nejsou žádná monstra. Jsou to lidi! S radostma, s problémama, s chutěma, s náladama. Jsou vzdělaní, většinou finančně velmi dobře zajištění. Ideální pěstouni nebo přímo adoptivní rodiče.

Často jsou gayové a lesby, i díky lidem, jako jste Vy, mnohem vycvičenější pro praktický život.

A někteří z nich i přes zdánlivou nepřízeň osudu opravdu po dítěti touží. Panečku. To je ale drzost, viďte?

 

Teplouše z malýho kluka dva dospělí spolužijící chlapi neudělaj. To byste jako člověk, který vede dětské kroužky (jak píšete ve svém profilu) měl vědět.

A jako tvůrce křížovek a zastupitel MČ Praha 22 byste měl vědět, že gay se píše "gay", a ne "gey", ve slově "pravým" (ořechovým) se píše tvrdé y a ve slově "vyzývat (ve smyslu aktivovat někoho) se píše po "z" také tvrdé y.

 

Tento text měl jít do diskuze pod váš pamflet, ale protože není otevřena, dovolil jsem si reagovat na vaše slova vlastním blogem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Valiček | sobota 2.8.2014 9:17 | karma článku: 33,50 | přečteno: 2443x
  • Další články autora

Marek Valiček

... kam se hrabe Nurájev

15.2.2024 v 12:07 | Karma: 28,86

Marek Valiček

Tragédija

29.1.2024 v 10:56 | Karma: 31,60