Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

Zde je karma naprosto namístě.

0 0
možnosti
MV

diky...jini si ale mysli, ze ne...a to je skvely...ta moznost diskutovat.

preju fajnovej den

1 0
možnosti
MV

Sarko, diky za palec a fajnovej srpen vinšuju

0 0
možnosti
RN

Karma, pane Valičku, za střízlivý pohled a dobrou a zároveň slušnou argumentaci.

1 0
možnosti
MV

diky a fajn nedeli preju

0 0
možnosti

Jste úplně mimo autore. Jednak se žádná evoluce nikdy nekonala. Uvěřil jste bludům, člověka nevytvořil mrtvý regolit a  miliard let foukání větříčku a sluníčka svitu. ;-€;-€;-€ 

Vaše "alternativy" jsou zcela demagogické a mylné. Osiřelé dítě ztratilo něco přirozeného, tím přirozeným jsou muž a žena, bez kterých by dítě na svět nepřišlo. Chcete-li nahrazovat přirozené něčím, co je zvrácené a ohavné, moc dítěti nepomůžete. Jen mu zničíte život. Dávat děti do péče tvou teploušů nebo leseb, není alternativa.!!

Ústav je nutný, avšak adopce je volba. Jen tedy v zájmu dítěte, aby tato volba byla provedena v souladu se správným ideálem, který na zemi ustanovil Bůh. !!!!!!

0 6
možnosti
JD

Bacha, náboženský fanatik. ;-D

Šneku, bůh neexistuje. Pokud ano, ať mě vezme čert..............pozor..........a nic, furt jsem tady..........

4 0
možnosti
JD

Jen tak mimochodem, po 7 letech fungování zákona o registrovaném partnerství se rozvodovost těchto párů pohybuje okolo 10%.

Rozvodovost hetero párů po dlouhé době klesla těsně pod 50%! 

Myslím, že i toto o něčem vypovídá.

0 0
možnosti
Foto

Mám taky pocit, že to není dobré povolit adopce homosexuálním párům. Nicméně vašemu textu nemohu nic vytknout a nemám jakýkoliv argument proti. Ovšem obávám se, že ten pocit nejde jen tak ze sebe dostat. Asi vychází z toho, že mám rád věci přirozené a nezvyk jsem si na to, že i homosexuální rodina může být úplně přirozená. Všechno chce asi svůj čas. Vám R^

3 0
možnosti
Foto

A když se neurazíte, tak Vám také R^, protože jste po dlouhé době první rozumný korektní a zcela oprávněný nesouhlasný příspěvek v diskuzi. Nečtu sice celé iDNES a diskuze jen občas, ale to, co jste napsal je myslím velmi vzácné co do formy i formální náležitosti obsahu.

3 0
možnosti
Foto

Pana Čermáka popudila ombudsmanka, která prohlásila výslovnýzákaz adopce dětí homo-páry za diskriminační a proto protiústavní. Když si dítě teoretickymůže u nás adoptovat osaměle žijící homosexuál, pak JEDNOZNAČNĚ JEdiskriminační a protiústavní, zakázat totéž homosexuálnímu páru. Úvahy o tom,jestli jsou pro dítě lepší homo- nebo hetero- osvojitelé a jestli by se nebohémuosvojenci ve škole smáli nebo ne, jsou v této souvislostiirelevantní.

Čermákova teze, že riziko pohlavního zneužívání u homo-osvojitelé je akutnější než u normálních osvojitelů (pročež by se gayům mělysvěřovat jen holčičky a lesbám jen kluci), je odporná. Přečetl jsem si v Čermákově profilu, že jezastupitelem na Praze 22. Jelikož tam také bydlím, dám si příště velký pozor,abych ho třeba náhodou nevolil.

9 0
možnosti
MV

k situaci, kdy se dospelym homo a lesbam mají do pece svěřovat deti opačného pohlavi z duvodu prevence pohlavního zneuziti, jsem se taky chtěl vyjadrit, ale pak jsem text smaznul, protože slusne mi to neslo a sproste jsem se vyjadřovat nechtel

a na Cermaka fakt pozor - mysleno v jeho cinnosti ma MC, to bych si taky dal majzla...

3 0
možnosti
ZS

R^... karma Vám:-)

Proč pan Čermák neotevře diskusi? Co mu brání? ... že by strach?

3 0
možnosti
MV

to, co brani panu Cermakovi otevřít diskuzi pod blogem vysvetli jen on, od všech ostatních to budou jenom dohady

diky za hodnoceni a fajnovej vikend preju

1 0
možnosti
JR

Dobrý článek pane autore :-).

Četl jsem i článek pana Čermáka a ani to moc nestojí za komentář. Možná, kdyby si dal tu práci a trošku hledal na internetu, tak by zjistil, že dětem spíše hrozí nebezpečí od některého z heterosexuálních příbuzných. To, že je někdo homo neznamená, že je náchylnější k tomu, aby ho přitahovali děti. Zneužívání dětí je ohavné ať ho dělá kdokoliv. A jak zde píše pan Horáček, nikdo z těchto autorů nestojí o diskuzi, protože si prezentuje vlastní názor. Navíc se blíží Prague Pride, tak bude na pár týdnů další oblíbené téma této skupiny lidí jako je pan Čermák. Ono se to zase přežene, bude klid a pak se to zase za rok vrátí. Hlupák zůstane hlupákem, jak říká moje babička :-).

4 0
možnosti
MV

mate recht, jenze me trochu desi skutečnost, ze lide s podobnými názory vedou detske krouzky a jsou zastupci MČ...

fajnovej vikend preju

1 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,01
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik