Jardu do toho netahej!

Andrej Babiš a Jaromír Jágr mají jedno společné, jsou to profíci. Oba podřídili svůj život kariéře, kterou si vybrali. Jágr chtěl být od malička nejlepším hokejistou světa, Babiš úspěšným byznysmanem.

Jeden neúnavně trénoval, mnohem více než jeho vrstevníci; druhý se v honbě za úspěchem neštítil vstoupit do komunistické strany v době normalizace a posléze i spolupracovat s StB. 

Prohlášení pana Babiše ohledně podpory jeho hnutí Jaromírem Jágrem jsem od počátku moc nevěřil, nejlepší český hokejista všech dob má s blížícím se startem nového ročníku NHL důležitější věci na práci než se zabývat českou politikou, což sám vzápětí potvrdil. 

Jágr je profík, nebude kousat do ruky, která pomáhá živit mládežnický hokej na Kladně. I Babiš na to jde chytře, snaha o zviditelnění je vzhledem k jeho politickým ambicím pochopitelná. Přesto mě namíchl. Nedopřává Jágrovi před jeho možná poslední sezónou v NHL klid na přípravu.

Pan Babiš je nepochybně schopný, což v politice zase až tak běžné není. Přesto podobných politiků ještě zažijeme celou řádku, hokejisty formátu Jardy Jágra se už bohužel nejspíš nedočkáme. 

Jardo, držím palce, ať se daří týmu a také ať se dotáhneš na Mária!!!

 

Odkazy:
Jágr mi vyjádřil sympatie, říká Babiš. Natočil s ním reklamu na kuřata
Pokud nějakou stranu podpořím, napíšu to nejprve fanouškům, říká Jágr
Andrej Babiš na www.nasipolitici.cz

Obrázky:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Jaromir_Jagr_Prague.jpg
http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Andrej_Babi%C5%A1.jpg

Autor: Miloslav Valenta | čtvrtek 5.9.2013 21:17 | karma článku: 7,49 | přečteno: 496x