Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Odpověď ISIS Eman Ghaleb

Al-salam aleykum, sestro. I my tobě přejeme šťastné Vánoce, jakožto oslavy narození proroka Ježíše Krista (pbuh).

http://ghaleb.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=575611

Kéž by jeho vyznavači konečně opustili mylnou představu jeho božské podstaty a přijali jej jako velkého člověka, proroka islámu.

Mrzí nás tvé rozhořčení a tvé kletby. Naše oběti nejsou nevinné. Jsou to ti, jež zaútočili na naši svatou víru a náš chalífát. Nejen náš prorok Mohamed (pbuh), ale i zákonodárci a soudci oněch evropských zemí, které na nás útočí, ve svých principech sami uznávají právo napadeného na obranu. A Bůh je veliký a naše právo nám zajišťuje. Občané těchto států se podporou své vlády dopouštějí hrozných zločinů proti islámu a proto budou poraženi. Jejich strach z naší odplaty je oprávněný, avšak tisíckrát větší strach by měli mít z plamenů pekelných, jež je za jejich hříchy čekají.

Naše svatá válka je skutečně válkou proti nevěřícím. A nenech se, sestro, mást! Mnoho těch, kteří se prohlašují za Muslimy jsou ve skutečnosti nevěřící. „Když potkají ty, kdož uvěřili, říkají: „Uvěřili jsme“, když však zůstanou sami se svými satany, hovoří: „Jsme s vámi a tamtěm se jen posmíváme.“ (2:14). Tito lidé nejsou pravými muslimy a nečtou svatý Korán pečlivě. Ty sama cituješ verš „aby ten, kdo zabije jednoho člověka byl souzen, jakoby zabil lidstvo veškeré.“ (5:32), avšak pomíjíš, že Bůh předepsal tento verš „dítkám Izraele“ a že se vztahuje jen na zabití člověka „nikoliv pro pomstu na někom anebo za to, že šířil pohoršení na zemi“. A tito lidé jistě šíří pohoršení na zemi. Současně v dalším verši Bůh řekl „A odměnou těch, kdož vedli válku proti Bohu a Jeho poslu a šířili na zemi pohoršení, bude věru to, že budou zabiti anebo ukřižováni či budou jim useknuty jejich pravé ruce a levé nohy…” (5.33). Navíc tento verš je dalším v pořadí, proto je silnějším, neboť Bůh řekl “Kdykoliv zrušíme verš nějaký či dáme ti naň zapomenout, přineseme jiný, lepší anebo podobný. Což nevíš, že Bůh je všech věcí mocen?“ (2:106).

Vidíš tedy, že naše úsilí není proti lidem a správným hodnotám. Naopak snažíme se uchránit ostatní lidi od osudu tisíckrát horšího, než smrt. Od propadnutí ohni pekelnému. Pokud těch několik obětí přiměje západ zamyslet se nad svými hodnotami a příjmou islám, spasíme milionkrát více lidí, než kolik jich v souladu s našim učení budeme muset zabít. A jak můžeš vidět okolo sebe, funguje to. Po každém našem činu přibývá konvertitů z řad evropanů, a jejich vůdci správně hlásají nutnost pochopení a přijetí naší víry. Je totiž tak dobrá a dokonalá, že vítězí nad jejich.

Cožpak Bůh neřekl „Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil; a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, kdo vrhal, aby vyzkoušel věřící zkouškou dobrou, od Něho přicházející, vždyť Bůh slyšící je, vševědoucí!” (8:17)? a také „Toto je pro vás! A Bůh věru zmaří každou lest nevěřících!“ (8:18)  „Jestliže jste si přáli rozhodnutí, tedy vám již rozhodnutí přišlo. Jestliže však přestanete, bude to pro vás lepší; začnete-li však znovu, pak i my začneme znovu, a nebudou vám nic platné vaše sbory, ať jakkoliv jsou početné, vždyť Bůh je s věřícími!“ (8:19).

Vidíš sama, že ač se snažíš žít mírumilovně s ostatními, musíš je „vždy přesvědčovat, že nejsi teroristka“. Jací jsou to tedy přátelé? Malověrní, ovládaní strachem a nenávistí. Proč ty, sestro ve víře, musíš trpět jejich nízkými myšlenkami a obhajovat se, ač tvá duše je čistá a nevinná? Opravdu považuješ takové lidi za své přátele? Nahlédni do svého srdce.

Nepropadej tedy smutku a malověrnosti, sestro. Tvůj život mezi nevěřícími je možná peklem, ale ne kvůli našim činům. Byl by jím, i kdyby nás nebylo. Protože nevěřící ti závidí, sestro, tvoji víru, tvé pevné zásady, a tvoji dokonalost. Věř, že my, stejně jako ty, chceme dobro. A dobrem je vítězství islámu a celosvětový chalífát. Blíží se den, kdy všichni lidé uvěří v jediného Boha, a nebude již nikoho, kdo by šířil pohoršení na zemi a zasluhoval tak nejen smrt, ale i trest věčný v plamenech pekelných. Cožpak si to nepřeješ? Neplesá tvoje srdce při představě, že potkáváš jen bratry a sestry, nikdo z nevěřících je nebombarduje a nikdo z nevěřících ti nedělá ze života peklo? To je náš cíl, konečný a nemněnný. Přidej se k nám! Neboť Bůh je odpouštějící a slitovný!

Autor: Radim Valenčík | čtvrtek 22.12.2016 11:24 | karma článku: 37,45 | přečteno: 3160x
  • Další články autora

Radim Valenčík

Na holotu musí být přísnost. Páni (se) smějí

Předseda vlády Andrej Babiš se v několika rozhovorech pochlubil, že „pracuje 18 hodin denně a o víkendu 8“. Zkuste hádat, co by se stalo vám, kybyste toto řekli veřejně.

22.2.2018 v 12:30 | Karma: 33,90 | Přečteno: 1895x | Diskuse| Politika

Radim Valenčík

Shrnutí prezidentské debaty

Když odpovídal Zeman, dozvěděl jsem se, co si myslí Zeman. Když odpovídal Drahoš, dozvěděl jsem se, co si myslí Zeman. V předchozích dvou debatách byl Drahš jasně lepší, protože tam nebyl.

24.1.2018 v 9:48 | Karma: 40,46 | Přečteno: 1993x | Diskuse| Politika

Radim Valenčík

Budu Genderman 2018

Nominaci na Gendermana roku 2017 jsem nestihl, ale snad budu v roce 2018 po zásluze vybrán „porotou složenou se zástupců a zástupkyň nevládních neziskových organizací a akademické obce“.

19.12.2017 v 13:59 | Karma: 26,99 | Přečteno: 611x | Diskuse| Politika

Radim Valenčík

Zrušme netolerantní státní hymny

Jednou z největších brzd multikulturní utopie je národní identita. I když je zřejmá snaha ji vymýtit, udělat z ní něco, za co se slušný kavárník stydí, pořád přetrvává a to dokonce na místech nejvyšších, v národních symbolech.

11.8.2017 v 13:51 | Karma: 36,47 | Přečteno: 1403x | Diskuse| Společnost

Radim Valenčík

Politici: My se nebojíme

Protože máme ozbrojené bodyguardy a pancéřované limuzíny. Vy ostatní si zvykejte na to být vražděni. A opovažte se ozvat.

25.3.2017 v 8:54 | Karma: 42,41 | Přečteno: 2043x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

Bijec migrantů živoří. Salvini zamrzl v minulosti, spásu hledá v bájném mostu

1. května 2024

Premium Někdejší hvězda italské krajní pravice Matteo Salvini politicky živoří. Jeho strana Liga před...

Strach z problémového nájmu? Majitelé bytů mají získat garanci za nájemníky

1. května 2024

Premium Stát chce motivovat majitele nemovitostí k poskytování bydlení i rizikovým nájemcům. Pronajímatelé...

Dvacet let v Unii řečí čísel. Češi dominují v kaprech, letí také Erasmus

1. května 2024

Dvě dekády po vstupu do Evropské unie je co se týče peněz Česko více než bilion korun v plusu. Z...

  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik