Odpověď ISIS Eman Ghaleb

Al-salam aleykum, sestro. I my tobě přejeme šťastné Vánoce, jakožto oslavy narození proroka Ježíše Krista (pbuh).

http://ghaleb.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=575611

Kéž by jeho vyznavači konečně opustili mylnou představu jeho božské podstaty a přijali jej jako velkého člověka, proroka islámu.

Mrzí nás tvé rozhořčení a tvé kletby. Naše oběti nejsou nevinné. Jsou to ti, jež zaútočili na naši svatou víru a náš chalífát. Nejen náš prorok Mohamed (pbuh), ale i zákonodárci a soudci oněch evropských zemí, které na nás útočí, ve svých principech sami uznávají právo napadeného na obranu. A Bůh je veliký a naše právo nám zajišťuje. Občané těchto států se podporou své vlády dopouštějí hrozných zločinů proti islámu a proto budou poraženi. Jejich strach z naší odplaty je oprávněný, avšak tisíckrát větší strach by měli mít z plamenů pekelných, jež je za jejich hříchy čekají.

Naše svatá válka je skutečně válkou proti nevěřícím. A nenech se, sestro, mást! Mnoho těch, kteří se prohlašují za Muslimy jsou ve skutečnosti nevěřící. „Když potkají ty, kdož uvěřili, říkají: „Uvěřili jsme“, když však zůstanou sami se svými satany, hovoří: „Jsme s vámi a tamtěm se jen posmíváme.“ (2:14). Tito lidé nejsou pravými muslimy a nečtou svatý Korán pečlivě. Ty sama cituješ verš „aby ten, kdo zabije jednoho člověka byl souzen, jakoby zabil lidstvo veškeré.“ (5:32), avšak pomíjíš, že Bůh předepsal tento verš „dítkám Izraele“ a že se vztahuje jen na zabití člověka „nikoliv pro pomstu na někom anebo za to, že šířil pohoršení na zemi“. A tito lidé jistě šíří pohoršení na zemi. Současně v dalším verši Bůh řekl „A odměnou těch, kdož vedli válku proti Bohu a Jeho poslu a šířili na zemi pohoršení, bude věru to, že budou zabiti anebo ukřižováni či budou jim useknuty jejich pravé ruce a levé nohy…” (5.33). Navíc tento verš je dalším v pořadí, proto je silnějším, neboť Bůh řekl “Kdykoliv zrušíme verš nějaký či dáme ti naň zapomenout, přineseme jiný, lepší anebo podobný. Což nevíš, že Bůh je všech věcí mocen?“ (2:106).

Vidíš tedy, že naše úsilí není proti lidem a správným hodnotám. Naopak snažíme se uchránit ostatní lidi od osudu tisíckrát horšího, než smrt. Od propadnutí ohni pekelnému. Pokud těch několik obětí přiměje západ zamyslet se nad svými hodnotami a příjmou islám, spasíme milionkrát více lidí, než kolik jich v souladu s našim učení budeme muset zabít. A jak můžeš vidět okolo sebe, funguje to. Po každém našem činu přibývá konvertitů z řad evropanů, a jejich vůdci správně hlásají nutnost pochopení a přijetí naší víry. Je totiž tak dobrá a dokonalá, že vítězí nad jejich.

Cožpak Bůh neřekl „Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil; a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, kdo vrhal, aby vyzkoušel věřící zkouškou dobrou, od Něho přicházející, vždyť Bůh slyšící je, vševědoucí!” (8:17)? a také „Toto je pro vás! A Bůh věru zmaří každou lest nevěřících!“ (8:18)  „Jestliže jste si přáli rozhodnutí, tedy vám již rozhodnutí přišlo. Jestliže však přestanete, bude to pro vás lepší; začnete-li však znovu, pak i my začneme znovu, a nebudou vám nic platné vaše sbory, ať jakkoliv jsou početné, vždyť Bůh je s věřícími!“ (8:19).

Vidíš sama, že ač se snažíš žít mírumilovně s ostatními, musíš je „vždy přesvědčovat, že nejsi teroristka“. Jací jsou to tedy přátelé? Malověrní, ovládaní strachem a nenávistí. Proč ty, sestro ve víře, musíš trpět jejich nízkými myšlenkami a obhajovat se, ač tvá duše je čistá a nevinná? Opravdu považuješ takové lidi za své přátele? Nahlédni do svého srdce.

Nepropadej tedy smutku a malověrnosti, sestro. Tvůj život mezi nevěřícími je možná peklem, ale ne kvůli našim činům. Byl by jím, i kdyby nás nebylo. Protože nevěřící ti závidí, sestro, tvoji víru, tvé pevné zásady, a tvoji dokonalost. Věř, že my, stejně jako ty, chceme dobro. A dobrem je vítězství islámu a celosvětový chalífát. Blíží se den, kdy všichni lidé uvěří v jediného Boha, a nebude již nikoho, kdo by šířil pohoršení na zemi a zasluhoval tak nejen smrt, ale i trest věčný v plamenech pekelných. Cožpak si to nepřeješ? Neplesá tvoje srdce při představě, že potkáváš jen bratry a sestry, nikdo z nevěřících je nebombarduje a nikdo z nevěřících ti nedělá ze života peklo? To je náš cíl, konečný a nemněnný. Přidej se k nám! Neboť Bůh je odpouštějící a slitovný!

Autor: Radim Valenčík | čtvrtek 22.12.2016 11:24 | karma článku: 37,45 | přečteno: 3160x
  • Další články autora

Radim Valenčík

Shrnutí prezidentské debaty

24.1.2018 v 9:48 | Karma: 40,46

Radim Valenčík

Budu Genderman 2018

19.12.2017 v 13:59 | Karma: 26,99

Radim Valenčík

Politici: My se nebojíme

25.3.2017 v 8:54 | Karma: 42,41