Vlastenectví je základ

Být vlastencem znamená sloužit vlasti. To ale silně kontrastuje s něčím, čemu se říká vlastizrada, že?

 Být vlastencem znamená sloužit vlasti a dělat všechno pro její dobro. S tím je spojené pomáhat majoritní společnosti České republiky, tedy prostým Čechům. Nechápu proto jak je možné, že vláda má peníze na "uprchlíky", ale peníze na postižené děti a důchodce už ne. Firmy nemají práci pro občany, ale rády by zaměstnaly imigranty. Prý jsou tito lidé vzdělaní, movití a obohatí naši kulturu tzv. multikulturalismem. Dnes často omílané téma. Dá se vlastně multikulturalista srovnávat s vlastencem? Určitě ano, protože člověk, který chce, aby se Česká kultura obohatila o Korán a právo Šaría, nemůže být vlastencem, nýbrž prvně zmíněným individuem.

 Proč naše vláda neslyší hlas českého lidu? Odpověď je prostá. Ji nezajímá náš hlas, ale hlas Evropské unie. Pro vysoce postavené politiky jsou přednější obyvatelé jiných zemí, jiné kultury a jiného kontinentu, než lidé jejich vlastní země. A opět jsme u vlastenectví. Všichni tito lidé jsou prostě a jednoduše vlastizrádci. Včetně naší vlády, která je silně alpinistická (EU) a drží se zbytečně při zdi, místo aby hájila naši národní suverenitu spolu se Slovenskem a Maďarskem. Evropská Unie v současné době neví, co má dělat. Německá kancléřka Angela Merklová sobě do bytu pozvala návštěvu. A když se jí tam nevejde, tak ji rozmisťuje do ostatních partají v domě. To je prostě naprostý nesmysl a jen to, že v Německu vystěhovávají prosté Němce z bytů, aby je měli pro uprchlíky už o něčem svědčí. Do této pozice se přece nikdo dostat nechceme.

 Proto bych rád apeloval na lidi, aby se nebáli vyjít hlasitě do ulic říci svůj názor. V sousedním Polsku už to vypuklo a u nás pomalu také. Pojďme proto něco udělat! Pojďme říci svůj názor! Braňme se!

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Svatoš | úterý 13.10.2015 17:52 | karma článku: 22,64 | přečteno: 464x
  • Další články autora

Václav Svatoš

Svoboda, nebo bezpečí?

5.1.2016 v 18:09 | Karma: 15,51

Václav Svatoš

Není objektivita jako objektivita

16.10.2015 v 20:02 | Karma: 28,93