Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Svoboda proti otroctví, dobro proti zlu. Kde stojí Islám?

Odezva, kterou vyvolala iniciativa několika lidí, ve věci učitelky z Lišova byla pro mne nečekaná. Ostatně, kdo z nás ještě před měsícem vůbec věděl o existenci tohoto městečka? Paní učitelka rovněž asi netušila, že její náhlý obrat a konverze k Islámu vyvolá zanedlouho takovou bouři, i když nepochybuju, že jejím zájem určitá provokace byla.

Je nutné položit si otázku, zda celý ten poprask není jen nafouknutou bublinou, která zanedlouho splaskne. Jestli to vše není přehnaná snaha a iniciativa. Je přece evidentní, že ona paní učitelka ví o samotném Islámu dramaticky málo a že to vše, čeho se stala součástí, je možná dětinskou snahou na sebe upozornit.

V diskusích na dané téma, a vlastně v každé diskusi, kde se o hrozbě postupné islamizace píše, můžeme číst názory, že my, odpůrci tohoto jevu přeháníme, že vše je jinak a že žádná hrozba prakticky není. A pokud je, že se rozhodně netýká České republiky. Je to nebezpečný a bláhový názor. Jak jsem psal už mnohokrát a nejen já ale i ostatní, mnohem více erudovaní znalci Islámu, není nic nebezpečnějšího, nežli se ukolébat myšlenkou, že ulice Prahy, Brna, Plzně a nemluvě o Ostravě jsou bezpečné, a že tedy obyvatelum České republiky nehrozí žádné nebezpečí. Jak to tedy vlastně je?

Česká republika má výhodu, která v jiných oblastech je velkým handicapem, nicméně v rovině přistěhovalectví a přílivu Islámistu je velkým plusem. Mám na mysli jazykovou bariéru. Zatímco Angličtina, Francoužstina a Němčina nejsou pro uprchlíky z muslimských zemí neřešitelným problémem, Čeština pro ně zůstává nepřekonatelným oříškem. Výhodou je i to, že na úřadech se světovými jazyky stále hovoří dosti minimálně, takže v tomto směru je Česká republika pro imigranty ne moc atraktivním cílem. To je samozřejmě výhoda ale rozhodně ne důvod k jásotu, protože svět se ocitá na hranici střetu civilizací. Na jedné straně stojí západní civilizace se všemi vymoženostmi a svobodami, na druhé straně stojí svět, kde hodnota lidského života  je nula, svět, který ovládá drsná ideo náboženská tyranie. Ptáme li se, jak nám tento svět může být nebezpečný, musíme hledat odpovědi v poznání, kdo jsou vůdcové a skuteční vládcové těchto zemí a kdo dnes tahá za nitky světového islámizmu.  Většína Šejchu, Emíru a dalších vůdců totiž nejsou žádní nevzdělanci a jsou to absolventi těch nejvýznamnějších světových univerzit. Jsou bohatí a mají tudíž moc. A chtějí moc ještě větší. Chtějí ovládnout celý svět. Jak? Pomocí ideologie, s názvem Islám. Ano ideologie, protože s náboženstvím má Islám společného jen velice málo. Ten hlavní rozdíl spočívá v tom, že hlavním bodem uctívání není Bůh nebo, chceme li Allah. Hlavní modlou je Mohammed, což ale není boží syn ani synovec a  ani jinak příbuzensky svázaný, je to člověk, který sám sebe prohlásil za Allahova proroka. A tak, muslimové sice hlasite proklamují své Allahu akbar, nicméně to je ve směru k Allahovi asi tak vše. Jinak slyšíme že Mohammed přikázal, a tak podobně.

Islám klade velký důraz na rozpínavost a ovládnutí celého světa. A dosáhnout toho lze několika způsoby. Samozřejmě jedním z ních je imigrace do zemí svého zájmu. Přestože země, ze kterých do Evropy přichází nejvíce uprchlíků jsou bohaté svými surovinami a mohly by v klidu své obyvatelé nasytit, není tomu tak a nabízí se otázka, zda se tak neděje s  jakýmsi plánem. Zda bída není udržována úmyslně ve snaze dosáhnout masového exodu a postupného osídlení Evropy, Austrálie a i Ameriky.

Jak už jsem napsal v úvodu, nestojí před námi žádní hlupáci a vědí moc dobře, že nejdůležitější je takzvaná pátá kolona. To jsou kariéristi ale v prvné řadě především naivní mladí lidé, kterým je předloženo cosi nového, krásného, jakási idea spravedlivého světa, kde všichni budou žit pospolu, v míru a harmonii.

V České republice taková pátá kolona funguje. Jak můžete vidět na přiložených obrázcích, funguje velice dobře. Je aktivní a příznivce této kolony najdete témeř všude. Na každé diskusi. A jsme svědky situace, kdy už ani nezakrývají své skutečné cíle.

V Islámu je znásilněná pouze ta žena, která si to zaslouží, to jsou slova admina FB profilu s názvem shariah 4 czech. To je ten profil, který má mezi oblíbenými hodná paní učitelka z Líšova. To je profil, který to nemyslí tak zle, jak ona sama tvrdí. Paní učitelka, která vychovává malé děti. Rozumějte, hodná paní učitelka. Je milá, usměvavá, tak jí vidí děti. je to tedy jen zbytečně nafouklá bublina, jak se snaží někteří tvrdit?

Pokud paní učitelka našla smysl života v Islámu, budiž jí to přáno. Je to její osobní věc. Jenže škola a mateřská škola je něco jiného a já si myslím, že zde by se měl uplatňovat jakýsi ústrojní řád. Dress code tomu říkáme v USA. Je to pracoviště a tak by toto pracoviště mělo mít svá přísná pravidla. Nemusel by to být takový problém, protože v mnoha mezinárodních hotelových řetězcích je samozřejmostí, že v kuchyni zaměstnanci odkládají prsteny a řetízky. Totéž by tedy mohlo platit i ve škole. Prostě učitel přichází jako kantor, oproštěn od vnějšího světa, jako naprosto neutrální osoba. Ne jako politik, ne jako věřící, ne jako ideolog. Kantor. Oblečen maximálně civilně, protože i oděv vychovává. Aktivita paní učitelky s šátkem je z její strany snahou upozornít a dělat Islámu reklamu. A to je ve školství nepřípustné.

Listina základních lidských práv a svobod zaručuje každému občanu, aby vyznával náboženství podle svého uvážení. Tato listina ale nedává žádnému občanu a žádnému náboženství a už vůbec né žádné ideologii právo, aby tuto svou víru, či přesvědčení vnucoval ostatním a aby omezoval ostatní občany na jeho právech. Chtějí li se příslušníci muslimské komunity v České republice dovolávat této listiny, pak si musí uvědomit, že jejích vzkazy na portálech jako je shariah 4 czech , že výkřiky slečny nebo paní Eriky Schönweitzové, jdou daleko za rámec znění této listiny.

Jak jsem napsal v úvodu, svět se blíží ku střetu civilizací. Aby tento střet zůstal bez krveprolití a bez celosvětové katastrofy, je nutné být na něj připraven a je nutné vědět, s kým máme co do činění. Je nutné si uvědomit, že to na jakém základě stojí a vůbec je postaven Islám, je v naprostém rozporu s historii a vývojem západní civilizace. Nepodléhat báchorkám o arabských mudrcích ve smyslu že jejích vědění a přínos se rovná vědění a přínosu Islámu, protože kdyby na Islámu a Koránu záleželo, pak by lidé žili stále ještě v jeskyních nebo kamenných domech. Je třeba stále upozorňovat na hrozbu, kterou islamizace pro svět znamená a zveřejňovat zločiny, kterých se islámisté dopouštějí. Protože tím, že se budeme opíjet nadějí, že nepřítel je daleko, nebo že se jedná jen o nepodstatné incidenty, tím dáváme nepříteli větší sílu a moc zvítězit nad námi. Ano, máme před sebou nepřátele. Čteme to v každém jejích prohlášení. Svět je rozdělen na my a oni a oni rozhodně nemají zájem o život v míru, klidu a přátelství.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Král | středa 27.3.2013 11:00 | karma článku: 35,84 | přečteno: 1742x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

Turisté si zajeli do Afghánistánu. Střelci část Evropanů povraždili i s průvodci

18. května 2024  17:57

Neznámí ozbrojenci v pátek večer v provincii Bámján v centrální části Afghánistánu zabili tři...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

Rusko v noci udeřilo na západě Ukrajiny. Útok na hypermarket má 14 obětí

26. května 2024  7:20,  aktualizováno  15:12

Sledujeme online Počet obětí sobotního ruského vzdušného útoku na hypermarket v ukrajinském městě Charkov vzrostl na...

VIDEA TÝDNE: Bitka po finále poháru, let hrůzy a supercela v Litomyšli

26. května 2024  15:12

Fanoušci po finále fotbalového poháru neudrželi nervy na uzdě a vtrhli na hrací plochu, kde došlo k...

Rusové hlásí „osvobození“ další vesnice. U Charkova se brání, tvrdí Ukrajina

26. května 2024  15:07

Sledujeme online Ruské síly dobyly vesnici Berestove a na východě Charkovské oblasti, informovalo v neděli ruské...

Lístky na finále se nabízejí i za desetitisíce, u turniketu člověk může narazit

26. května 2024  11:59,  aktualizováno  14:25

Ceny lístků na finálový zápas mistrovství světa v hokeji rapidně stouply. Lidé za ně na...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral