Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

A kde stojí Václave Králi vámi milovaný kahanismus a otroctví teroristických sionistů, kteří jsou vedeni v seznamu USA jako teroristická skupinka? Hovoříte o islámu aníž byste připustil, že existuje několik druhů této víry a jednou z nich je wahhábismus, který je třeba opravdu odsuzovat, ale wahhábismus j umělotinou nemající nic společného s islámem. 

Kritizujete radikální islám, a přitom sympatizujete s radikálními sionisty, není toto paradox?

0 1
možnosti

Vrtá mi zejména hlavou, proč kropení Muslimů (Kosovanů a Bosňáků) Jugoslávci bylo odsouzeno a potrestáno jako zločin, ale naprosto stejné praktiky Američanů a Izraelců jsou glorifikovány jako boj za svobodu a podobné kecy.

Proč tedy západ na jedné frontě bojuje, a tento boj obhajuje, ale na jiné frontě se zastává naprosto podobným skupin? Mezi UČK a Al-káidou není žádný rozdíl.

To ať mi někdo vysvětlí!

0 0
možnosti
Foto

,,Na začátku naší malé vůle se bránit je právě neochota nazývat skutečnost pravými slovy, kterými jen maskujeme naši zbabělost a právě tato skutečnost představuje největší ohrožení naší civilizace" (Oriana Fallaci)

4 1
možnosti
Foto

Ta naše středoevropská, na křesťanských tradicích a hodnotách stojící civilizace bude asi hodně rozklížená a vachlatá, když vidím, jak samotnýma jejíma základama hluboce otřásla učitelka z mateřinky, která místo kšiltovky nasadila šátek ;-D

4 10
možnosti
JM

Ano, bagatelizace problému je tou cestou. Ale dokud si na cestu do Saudské Arábie nebudu moci vzít Bibli a křížek, dokud se moje přítelkyně bez šátku nebude moci ukázat v Teheránu na ulici, bude mi vadit šátek učitelky v mateřince. I tak budu mnohem tolerantnější než mnozí muslimové, protože zmíněný šátek mi nebude vadit, pokud ho bude nosit v době volna.

12 3
možnosti
Foto

´pokud chce někdo žít slušně, nikomu nevadit, nikoho neobtěžovat, nikoho neokrádat, nezneužívat tak může okamžitě začít a k tomu nepotřebuje ani šátek, ani kostel, ani minaret, ani kříž. Stačí jen chtít. Pokud někdo kvůli něčemu tak jednoduchému leze do církve, nedělá to na mne dobrý dojem.

14 1
možnosti
Foto

Leze do církve? Vy toho o světových náboženstvích mnoho nevíte, že?

3 11
možnosti
VK

V39i14l33é88m 19K38o25s

27. 3. 2013 11:24

Můžeme si za všechno sami. Kdokoliv sem přitáhne, tak dostane bydlení a hromadu peněz - další peníze za množení. Kdy si přestaneme sami hřát hada na prsou? Kdy nám dojde, že ty dárečky od státu si stejně platíme z daní a konečně je zrušíme? Stačí zrušit sociální dávky a imigranta bez práce vyhostit. Ti co pracují se budou integrovat a nebudou mít čas na bordel - a jiní tu nebudou. Nebo jsme už ztratili poslední pudy sebezáchovy?EURv

15 3
možnosti
PJ

Říkáte, můžeme si za to sami. To je sice pravda, ale já bych to slůvko "my" nahradil výrazem "naše politické elity". Jestli to dělají o své vůli nebo pod nátlakem - toť otázka.

A ještě něco: Nač vymýšlet finesy s dávkami, když máme právo jim prostě dát zpátečku a nic nevysvětlovat. Nebo už nejsme suverénní stát? Kdo ví.

14 0
možnosti
MK

Ve středověku uměl být islám tolerantní (např. vůči židům) a byl nositelem kultury a vzdělanosti. Převzal a rozvíjel vzdělanost antiky a zprostředkoval ji křesťanskému světu. Ovšem dnešní islám takový rozhodně není.

10 4
možnosti
JM

Ono to s tou tolerancí není tak slavné. Například v roce 1066 bylo vyvražděno židovské obyvatelstvo v Granadě. Rovněž ve 12 století bylo nuceno židovské obyvatelsto emigrovat potom, co se vlády zmocnila berberská sekta Almohadů. Nicméně, tohle jsme, jako křesťané, prováděli také. Problém bych viděl v neustálém zdůrazňování tzv. Umarovi / Omarovi / smlouvy. Tam se sice píše o snášenlivosti muslimů vůči lidem Knihy / židé a křesťané /, ale když si ji přečtete, tak zjistíte, že se jedná o čistý aparteid. Mimo jiné tam jsou perly, že křesťan musí stát, když stojí nějaký muslim v místnosti stojí, křesťan musí mlčet do té doby, než na něj muslim promluví, například. Když už jsme u mešit, píše se tam, že kostel se smí opravit jednou za 50 a postavit dokonce za 100 let. Možná to není důležité, ale povšimněte si, jak tihle lidé s tímhle pravidlem spustí povyk pokaždé, když nemohou postavit novou mešitu.

9 1
možnosti