Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Paterčata

28.května 1934 se v provincii Ontario v Kanade narodila první známá přeživší paterčata. Byla to tehdy senzace, dokonce tak velká, že vláda děti izolovala od rodiny a vystavovala je ve speciálním parku, a využívala je k natáčení reklam a filmů. Minulý víkend se v Utahu narodila paterčata a je z toho veliká sláva. Referují o tom snad všechna významná i méně významná media. Tuto neděli čeká podobná událost Českou republiku.

Když jsem o mamince čekající takový přírustek četl prvně, vlastně jsem tomu nevěnoval pozornost. Viděl jsem jen titulek a dále jsem se o to nezajímal. Pak jsem ale zaregistroval různé názory a komentáře, i zde na blogu a přiznávám, že mám problém porozumět. Kolik zloby a závisti je v lidech, kolik nenávisti a zášti. Autoři některých komentářů, jakoby chtěli říct, že paterčata byl prohnaně vychytralý úmysl rodičů, aby si zajistili dostatek státní podpory. Rodiče jsou Cikáni a to je pro mnohé počestné občany okamžitý důvod k podezření a odsouzení. Ano, tak daleko se dostala Česká republika v roce 2013.Prvotní hřích, nebo tak nějak. Ačkoliv o rodině Kiňových nikdo nic neví, všem je jasné, že nikdy nepracovali. To by mne vážně zajímalo, odkud tyto informace mají. Z Blesku? Spíše bych to tipoval na white media.Pro velkou část veřejnosti jsou už odsouzena i ta nenarozená mrňata. Můžete si přečíst ironickou poznámku o intelektu při nástupu do školy. Není zajímavé že je to vůbec první případ v Česku, respektive Československu, kdy se narodí paterčata. Málokdo se pozastaví nad zázrakem přírody, nebo, chcete li, nad zázrakem vůbec, že na svět příjde najednou pět dětí, že rodina byla obdarována takovým štěstím. A jen ztěží nalezneme někoho, kdo mamince popřeje štěstí a šťastný porod.

Ale ano, já vím že jsou tací a není jích málo, ale v komentářích a diskusích čteme stále dokola jen ty sociální dávky a podobně. Je to všechno hodně deprimující, protože ten hnus je zakořeněný hluboko v nás a nutí nás přijímat myšlenky, které bychom za jiných okolnosti si ani nepřipustili. Nutí nás uvažovat hloupě.

Viděl jsem videorozhovor s onou maminkou. Je to příjemná a milá mladá paní a já ji přeju, ať porod proběhne v naprostém pořádku, ať se děti narodí všechny naprosto zdravé a usměvavé a samozřejmě ať porod zvládne v naprosté zdravotní pohodě. A těm dětem přeju, ať je celý jejích život naplněn pohodou a radostí. Protože, věřte mi nebo ne, to už je na vás, ale to že jistí lidé si pletou stát s veřejně přístupnou, bezednou pokladničkou, nemůže být cestou k všeobecnému opovržení.  Toto opovržení a kastování je typické pro Islám, který odsuzuje každého, kdo s ním nesouhlasí. My ale bychom měli využít naší civilizovanosti a radovat se z příchozího života v naději a víře, že se bude jednat o život dobrý. V opačném případě nejsme o nic lepší než ti, které kritizujeme.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Král | čtvrtek 30.5.2013 11:00 | karma článku: 20,80 | přečteno: 1367x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

Turisté si zajeli do Afghánistánu. Střelci část Evropanů povraždili i s průvodci

18. května 2024  17:57

Neznámí ozbrojenci v pátek večer v provincii Bámján v centrální části Afghánistánu zabili tři...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

Komu spadne do klína západ Afriky? Ve hře o vliv je průmysl i dezinformace

26. května 2024

Premium Od spolupracovníka MF DNES v Africe Pozvolný odchod Francie ze západní Afriky je hotová věc. Zcela nahradit francouzský vliv ale bude...

Čechů ubývá, rodí se méně dětí. Není čas na sex a vztahy, vysvětlují odborníci

26. května 2024

Premium Stále více žen v Česku nemůže otěhotnět nejen z důvodů onemocnění, ale i kvůli odkládaní...

První barevná fotka zmizela v hlubinách času. Už ji nikdy nikdo neuvidí

26. května 2024

Seriál Je to jen pruhovaná stuha na tmavém pozadí, přesto představuje zásadní moment ve vývoji barevné...

V metru ve stanici Náměstí Republiky spadl do kolejiště člověk, provoz byl zastaven

25. května 2024  22:38,  aktualizováno  23:28

„Na stanici metra B spadl do kolejiště člověk. Provoz metra je přerušen v úseku Smíchovské nádraží...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral