Diskuse

Paterčata

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Králi, trefil jste hřebíček na hlavičku a naštěstí zatím pod blogem jen kladné reakce, avšak provázené několika mínusy, že to někomu nedá a musí tam umístit alespoň to mínus. Soudíme druhé aniž je známe, to se u nás netýká jen Romů, bohužel. R^

3 3
možnosti

Dekuju, nahodou, ja mam ty minusare docela rad. Clovek se zasmeje, pobavi a hned ma lepsi naladu. Schvalne, kolik jich schytam ja?

1 1
možnosti

To s těmi paterčaty v Kanadě, to bylo děsné. Zničili rodinu, udělali z nich exponát na výstavu, která byla sice děsně úspěsná, ale zároveň rozbili rodinu.

Paterčata v ČR přirozenou cestou je rarita. Byla by to rarita i v USA, zemi neomezených možností a neomezených IVF. Je smutné plivat na tu rodinu bez znalostí jejich poměrů a máte pravdu, největší kastování dělají muslimové, resp. Arabové, jsou rasisté na entou, škatulkují a za každou cenu se snaží najít důvod, proč jsou oni lepší než jiní. Nebuďme jako oni. A než budeme kopat, počkejme si, jak se ta rodina postaví k otázkám rodiny. Nesuďme dne před večerem.

3 0
možnosti
Foto

No to je panečku ale ošklivý pseudohumanistický blog :) Ofc R^

2 2
možnosti
Foto

R^. Já sama za sebe - dozvědět se, že čekám paterčata - byla bych strachy bez sebe - nevím, jestli bych se rozhodla pro jejich narození ... Ať to zní sebe hůř, v první řadě bych řešila sebe a svůj život. Před maminkou smekám, i před tím, jak těhotenství zvládá.

6 6
možnosti

Zvlada a jeste s usmevem. Starat se o sest deti ....to si neumim predstavit. Smekam.

5 6
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral