Enola Gay, křídla odplaty

Bude tomu pár dní co zemřel pilot bombardéru B29 pojmenovaný Enola Gay, Paul Tibbets. Velitel letadla, které svrhlo atomovou bombu na Hirošimu a zahájilo tak konečně mírová vyjednávání s Japonskými militaristickými šílenci. Po třech dnech druhá atomová bomba svržená na Nagasaki definitivně vyléčila Japonce z jejich přeludu o nadřazené božské rase, která bude vládnou východu.

 

                Zatímco Evropa již dávno slavila mír museli američtí vojáci metr po metru dobývat tichomořské ostrovy a za cenu nesmírných obětí porážet krutého nepřítele. Nepřítele, který v Nankingu v roce 1937 ubodal bajonety, zaživa pohřbil, rozsekal samurajskými meči nebo jiným zvěrským způsobem umučil více než čtvrt milionu čínských civilistů. Mužů, žen i dětí. Zaživa. Krutě. Barbarsky. Japonští vojáci párali těhotným ženám břicha a nenarozené děti nosili nabodnuté na bodácích ulicemi smějíce se na plné kolo. To, že se japonští vojáci cvičili ve střelbě na zajatých spojeneckým vojácích, a že oběti jejich pseudovědeckých pokusů byly pitvány běžně zaživa Japonskými „lékaři" jen ukazuje jak hluboká byla jejich míra barbarství a pohrdání životy obecně. Ve svém vražedném šílenství, plni nestoudné pýchy a radosti nad svým ďábelským dílem spočívajícím v zotročování, mučení, vraždění, znásilňování a rabování na dobytých územích se Japonci dopustili osudné chyby. Opilí krví obětí ztratili soudnost i rozum a zaútočili na Pearl Harbor.

                 Ale to nepočítali s odvahou a touhou po svobodě a odplatě u prostého Američana. Toho, který přestaví továrny na lokomotivy a začne vyrábět tanky dvacet čtyři hodin denně. Toho Američana, který nasedne do vyloďovacího člunu a bude tvrdě bojovat. Toho Američana, který bude stát za kulomety ve střelecké věži bombardéru jenž přinese bouři do srdce Německa s pranepatrnou vyhlídkou na své přežití. Příslušníka toho národa, který postaví tisíce lodí, vyrobí desetitisíce tanků i letadel, vyšle miliony svých synů do zemí o nichž nikdy předtím neslyšel, překová pluhy ve zbraně svobody a vrátí úder zpět.

                 Ano Hirošima i Nagasaki byl levý a pravý k.o. direkt přímo na bradu japonského samuraje. Za všechny, které Japonští „árijci" zmasakrovali. Za Americké námořníky v Pearl Harboru . Za čínské zvěrsky zabité civilisty. Za jejich nenarozené děti nabodané na bajonety. Za spojenecké válečné zajatce upracované k smrti v džungli. Za Americké námořní pěšáky, kteří padli na krvavé cestě do Japonska. Za všechny porobené národy, které stály v cestě japonskému šílenství. Za to, že dobývání Japonska nestálo miliony životů.

                 Pane Tibbetsi, přeji příjemný poslední let. Muslimové - čtěte pozorně!

Autor: Miroslav Václavek | pondělí 5.11.2007 8:06 | karma článku: 18,75 | přečteno: 2236x