Když se holce někdo líbí

Když se holce nějaký muž líbí, tak se potom někdy ději věci. Žena je schopná neuvěřitelných věcí, když se jí nějaký samec moc, ale fakt moc líbí. A teď nemyslím to, že si před první schůzkou nakoupí pět různých outfitů, aby si nakonec vzala na sebe to, co ji ve skříni leží léta. Že zkrátka svůj exteriér vypracuje do neuvěřitelných výšin, narve se do nehezkých bombarďáků a když to vypadá na velkou vášeň, tak se na záchodcích převléknout do miniaturních, sexy třech šňůrek, než zažít ten trapas jako Bridget Jones, když vyjde najevo, že Vaše faldy zmizely kvůli stahovacím kalhotkám. Jsou to takové malé podvůdky, které na muže chystáme…stahovací spodní prádlo, push – up podprsenky. S tím, že doufáme, že když na to přijde, my odhodíme kabát a šaty, tak už to ani tak vadit nebude, že kolem břicha máme zimní pneumatiku (někdy je jich více) a z krásných trojek jsou rázem trochu povadlé psí uši velikosti jedna. A muži nám to odpouštějí dokonce si toho ani nevšimnou, protože tenhle podfuk je pro ně bezvýznamný v souvislosti s vývojem situace a toho, co je v ten okamžik čeká.

Ale co, když tušíte, že by to s někým mohl být mimořádný průvan, vyměnili jste si pár vzkazů, nebo jste se viděli jenom na ulici, v metru a pak Vám zmizel kdesi na I.P. Pavlova, nebo se už zkrátka neozval, aniž byste si kdy poznali tváří v tvář po pár žhavých sms zpráv. V tuto chvíli nastupuje žena detektiv a tuhle ženskou roli nesmíte podceňovat. Já jsem kupříkladu výborný detektiv, zjistím jméno z SPZ značky, adresu, troufnu si říct, že bych i dokázala vyšetřit číslo spodků dotyčného.  Google je prostě mocný a na každého z nás něco najde.

Ženské jsou schopné prostě neskutečných bláznivin. Jet na regresi k bláznivé esoteričce do 300km vzdáleného města? Žádný problém. Vhodit mu do schránky psaníčko s pozváním na večeři?  Žádný problém. Jen si to potom nesmíte pohnojit a dát si před tou večeří více panáků na kuráž, než je zdrávo. Takové faux pax, které se mi potom přihodilo, bych Vám nepřála. Svému jiskřičovi (samec s nímž to je, nebo teprve bude ono) jsem se celý večer smála a to ošklivě, pokecal se těstovinami a z pusy mu visel sýr. Jiskřič byl ješitný a nezkousnul, když se mu dívka posmívá na první schůzce u níž také k jeho smůle zůstalo J. Na moji obhajobu musím říct, že mi bylo 17 let, muži jsem se pak už nikdy neposmívala. Nebo vlastně ano, ale už nikdy potom do očí.

Co říct závěrem? Že prostě nejsou žádné hranice, když se Vám někdo líbí a že to může být opravdu mocné a je zcela jedno, jestli je Vám 15, 25, nebo 40 let. Ženy jsou schopné neuvěřitelných věcí, jimiž dokážou překvapit sami sebe, když vidí dál, než ten líný jiskřič, který se k ničemu nemá.

Autor: Zdeňka Ulmová | neděle 31.3.2013 20:21 | karma článku: 13,75 | přečteno: 1883x
  • Další články autora

Zdeňka Ulmová

Žárlivost

8.4.2017 v 20:30 | Karma: 10,27

Zdeňka Ulmová

Najdi svou bohyni

21.1.2017 v 23:40 | Karma: 16,22

Zdeňka Ulmová

Po ráno na ránu

8.9.2016 v 21:54 | Karma: 16,90