#vpatekvetri ztrácíte se?

?#?vpatekvetri? co dnes právě teď děláte? Jak rádi se (nejen v lese) ztrácíte?  Jen tak chodíte uličkami a věříte, ze vás něco vytáhne?

Tohle je tvůj život. Dělej, co miluješ a dělej to často. Jestliže něco nemáš rád, změň to. Jestli nemáš rád svou práci, dej výpověď. Jestli nemáš dostatek času, přestaň se koukat na televizi. Jestliže hledáš lásku svého života, zastav; ona na tebe čeká, když začneš dělat věci, které miluješ. Přestaň moc analyzovat, život je jednoduchý. Všechny emoce jsou nádherné. Když jíš, oceňuj každé poslední ukousnutí. Otevři svou mysl, ruce a srdce novým věcem a lidem, jsme propojeni v našich rozdílech. Zeptejte se dalšího člověka, kterého potkáte co je jeho vášní a sdílejte s ním svůj inspirativní sen. Cestujte často; to, že se ztratíte vám pomůže najít sama sebe. Některé příležitosti přijdou jen jednou, využij jich. Život je o lidech, které potkáš a věci, které s nimi vytváříš. Tak běž ven a začni tvořit. Život je krátký. Žij svůj sen a nos svou  vášeň.Přelo?#?vpatekvetri? co dnes právě teď děláte? Ja si připomněla tuto větu, která se mnou velmi rezonuje. Jak rádi se (nejen v lese) ztrácíte? Jen tak chodíte uličkami a věříte, ze vás něco vytáhne? Znáte Holstee manifesto? Mnohokrát mipomohlo. Která zvět s Vámi rezonuje nejvíce? Těším se na vaše odpovědi a preji vám pěkný vikend (i když prší) za tyden opět další #vpatekvetri

 

V překladu:

Tohle je tvůj život. Dělej, co miluješ a dělej to často. Jestliže něco nemáš rád, změň to. Jestli nemáš rád svou práci, dej výpověď. Jestli nemáš dostatek času, přestaň se koukat na televizi. Jestliže hledáš lásku svého života, zastav; ona na tebe čeká, když začneš dělat věci, které miluješ. Přestaň moc analyzovat, život je jednoduchý. Všechny emoce jsou nádherné. Když jíš, oceňuj každé poslední ukousnutí. Otevři svou mysl, ruce a srdce novým věcem a lidem, jsme propojeni v našich rozdílech. Zeptejte se dalšího člověka, kterého potkáte co je jeho vášní a sdílejte s ním svůj inspirativní sen. Cestujte často; to, že se ztratíte vám pomůže najít sama sebe. Některé příležitosti přijdou jen jednou, využij jich. Život je o lidech, které potkáš a věci, které s nimi vytváříš. Tak běž ven a začni tvořit. Život je krátký. Žij svůj sen a nos svou  vášeň.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Monika Hansson Tutter | pátek 24.6.2016 15:00 | karma článku: 10,78 | přečteno: 121x