#vpatekvetri budoucí poslední kapka

#vpatekvetri zdravím vás všechny dnes #vparekvetri a já mám pro vás otázku: "Jak moc plánujete do budoucnosti?" Ať už se to týká vaší práce, studia, osobní roviny, partnerského vztahu. Jak moc do budoucnosti si přemýšlít

 Máte-li například práci, kde jste nyní spokojeni, přemýšlíte i v tomto případě nad budoucností? Kam chcete růst, jaké pozice dosáhnout v rámci firmy? Nebo to necháváte plynout a až bude potřeba, pak se to budete řešit? Co například ve vztahu? Jak dlouho je pro vás dlouho na další krok, posunutí ve vztahu, přehoupnutí se z fáze přítelkyně / přítel do fáze snoubenců či manželů?
Samozřejmě mi můžete namítat, že některé věci se nedají naplánovat, že záleží na tom druhém, když se budeme bavit o vztahu. A já s vámi souhlasím a dodávám, že i tak jee dobré pro sebe vědět a znát své vlastní hranice, přání a co uděláme, jaké budou naše další kroky v případě, že se to, co chceme neuskuteční? Jak dlouho budeme čekat, kdy dostaneme odvahu se rozhodnout? Jak jste na tom vy? Jak dlouho ustupujete, než jak se říká - přeteče ta poslední kapka?
Dejte mi vědět, ráda poznám váš náhled. 
Tak to mě tak napadá právě teď #vpatekvetri . Mějte krásný pátek plný zamyšlení o vaší budoucnosti. 

Autor: Monika Hansson Tutter | pátek 22.7.2016 15:00 | karma článku: 10,23 | přečteno: 208x