#vpatekvetri začínáme

Vítejte na mém pravidelném přispívání v pátek ve tři. Možná si říkáte proč #vpatekvetri? Protože je to přesně ten čas, kdy se nadechujeme na skoro začínající víkend!! Vidina pohody, zábavy, klidu, užívání si, dělat si co chceme

Každý týden přesně ve tři s Vámi budu sdílet svůj svět, své zážitky, názory a zajímají mne i ty vaše!

Tak jdeme do toho první #vpatekvetri začíná.

Kde jsem vás právě teď zastihla? Nad čím právě teď přemýšlíte?

Právě jsem prožila jsem pár osvobozujícně pročišťujících dní. Ano je to tak, skoro až neuvěřitelné. Přebrala jsem si všechny staré, staronové, i dlouho zapomenuté dokumenty, které byly založeny v šanonech, na které jsem minimálně pět let nekoukla, pouze jsem vkládala nové a nové. Řeknu vám, udělat si pořádek a projít všechno sice zabere chvíli, ale jaký úžasný pocit jsem pak měla, hlavně když jsem viděla, že půlku šanonů ani není potřeba!

Jo, zastavit se, a hlavně „donutit se“ k věcem, co tak netlačí a přitom je dobré je udělat. To je umění. Jak se všude píše, hlavně v dnešní době.

Nejdůležitějším spojením je to fyzické s psychickým, má to automatický dopad. Je to provázané. Když mám „težkou“ hlavu a neustále přemýšlím a vymýšlím možné řešení a nepřibližuji se řešení, zastavím a řeknu si, „že už mě to nebaví, že na to teď nejspíš stejně nepřijdu“. Nechám přemýšlení a začnu se soustředit na fyzickou stránku věci, ať už je to pouklízení, či vycházka se psi, nebo setkání s přáteli. Odpovědi přijdou. Věřím, a vím, že mě napadnou jakmile na ně nebudu tak intenzivně myslet. Řešení vždy přijde :)

S čistou hlavou a místem pro nové myšlenky, se začíná víkend nejlépe.

Kdy jste se naposledy zastavili a pročistili si hlavu vy?

odkaz

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Monika Hansson Tutter | pátek 13.5.2016 15:00 | karma článku: 5,80 | přečteno: 133x