Potkali se v Artěku

To se vám kdysi potkali v pionýrském táboře Artěk čtyři příkladní a dobře vychovaní pionýři. Kde jinde by se taky mohli potkat, že?

.......
Viktorek byl z nich nejmladší. Drmolil kudy chodil, že se jednou stane velkým podnikatelem, bude privatizovat a se všemi vyběhne. Když potom začal tvrdit, že jednou bude mít vilu "na Sejšelách", tak se mu kamarádi začali smát, že si fakt srandovně vymýšlí.
Slovo si vzal nejstarší pionýr Vašek. "To JÁ budu věštec ze všech nejmoudřejší, budu dělat prognózy.  Už teď jasnozřivě vidím, že se stanu premiérem a potom prezidentem. Dá-li Pán Bůh, tak budu mít syna a on se možná taky jednou stane prezidentem. A Viktorkovi se nesmějte! Až budeme velcí kluci, tak s ním budu hrát tenis, abyste věděli!" Kamarádi spolupionýři se chechtali ještě víc. Že prý se mu to, filutovi, náramně povedlo, takhle prášit.
Vladimírek zase tvrdil, že jednou bude mít svoje vlastní televizní vysílání. Dá-li Pán Bůh a bude mít syna, tak i on bude pracovat v televizi..
"Nojo, Vladimírku, ty ale máš bujné představy", komentovali to se soucitnou shovívavostí ostatní.
I Andrejko se nakonec přidal. "No, to si pište, já budu taky podnikatelem a taky vyj.běhnu se všemi. Budu mít novin a televizí kolik se mi zachce. Stanu se premiérem a určitě, určitě jednou i prezidentem. A budu taky mít syna. Velmi dobře se o něj postarám. Bude jezdit sem na Krym na dovolenou, když je tady tak krásně."
Tomu jeho fantazírování už se milí kluci pionýrští chlámali, až se za břicha popadali. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Trizuljak | úterý 13.11.2018 15:49 | karma článku: 19,61 | přečteno: 761x