Pan premiér žádný deštník nepotřebuje

Katastrofálně neinformovaný, hrubě politicky nekorektní, zcela pomýlený a kataklyzmaticky dekadentní glosář

.........................................................................................................................................

- Náš pan premiér možná má nějakou fobii z "jaderné baby". Není úplně jisté, jestli ho natolik omráčila volebním výsledkem nebo snad expresivním slovníkem (když řekla, že "s ohavnými antiimigranty do koalice nepůjde"). Závislý web CzechiLeaks šíří podvratnou fámu, že se jednomu útlocitnému mladému muži zjevuje jaderná baba ve snách a chodí ho strašit. Což je samozřejmě nesmysl.
Nicméně, jak jenom šéf kabinetu zaslechne slovo "jaderný", naježí se a přejde na jadrné výrazivo. "Safraporte, já přeci nechci jaderným deštníkem nikoho nazlobit, hlavně ne naše nejvšestrategičtější bratry z východu!
(Když oni nás už teď tak směle ochraňují raketami Iskander, že ano... Co víc bychom si mohli přát?)

- Deštník je totálni sci-fi! Obrana je odjakživa nejzákeřnějším a nejhnusnějším druhem agrese! Kdo jiný by to měl vědět lépe než premiér, vždyť komu dal pámbu úřad, tomu dal i rozum. To platí od C.K. mocnářství až dodnes. Učiněná moudrost předků. Při naklánění směrem k východu deštník beztak nepotřebujete, protože je známou věcí, že východní vítr málokdy přinese déšť.

- V řadě zcela neposlední přispěchal na pomoc Čtveráček hradní svým vysvětlením: Uvíznout mezi půlkou Západu a půlkou Východu, zkrátka mezi půlkami, můžou leda tak kavárníci a sluníčkáři. Co takhle položit vedle sebe oddanou depeši Čtyř, v níž je chváleno naše strategické partnerství s Čínou a dopis pana Zemana panu Trumpovi vychvalující naše skutečné strategické partnerství s Amerikou? Tak, kdo je tady sluníčkář největší?

Autor: Marek Trizuljak | pondělí 14.11.2016 17:18 | karma článku: 18,12 | přečteno: 493x