Lidé v Rusku milují svého charismatického vůdce i ve výtahu

Pozná se to zejména, když soukromě, v naprostém souladu s vlastním vědomím a svědomím svoji lásku upřímně vyznávají. 

...

Údajně se stalo toto: "Obraz ruského prezidenta Vladimíra Putina ve výtahu zaskočil obyvatele jedné z moskevských bytovek. Portrét tam vyvěsil ruský performer Bašir Dochov" (zdroj zde

 

Domnívám se, že každý by se měl o té oddanosti přesvědčit na vlastní oči. Podle ruského přísloví: "Lépe jednou vidět, než desetkrát slyšet." Poznámky lidí, "radostně překvapených" portrétem Vladimíra Vladimiroviče ve výtahu, jsou výmluvné. Našla se dokonce i paní, která do tak hezky a důstojně vyzdobené kabinky ani nevstoupila.
I když, jak se zdá, jedna slečna si před portrétem klekla a adorovala ho s rukama vztyčenýma vzhůru. A nechala se u toho vyfotit od kamarádky na mobil. Tím pádem je všechno, opravdu všechno naprosto v pořádku a je to jasný důkaz, jak lidé svého prezidenta hluboce milují... Můžeme být spokojení, že v té zemi se stav věcí nalézá v dokonalém vesmírném řádu. Vždyť dokonce jeden z překvapených pasažérů definoval aurora vtípku jako idiota. A to je v zemi, která zrodila velké génie, například Dostojevského a Bulgakova, taky velice v pořádku.
https://video.aktualne.cz/ze-sveta/vtipalek-povesil-portret-putina-do-vytahu-v-moskve-kamera-za/r~90f988424cd111ea84c6ac1f6b220ee8/

Možná bychom se měli obávat o osudy lidí, kteří si od srdce ulevili. Co kdyby "někoho" napadlo dané osoby dohledat a laskavě jim vyčinit za to, že portrét státníka nejvyššího a největšího neuvítali s nadšením a dojatými slzami vděčnosti? 
_________________________________________________________________
.Poznámka pod čarou. Všechno to musí být určitě jen a jen taškařice. Však posuďte sami.
https://blisty.cz/art/98730-a-do-zadele-to-ted-bude-porad-reakce-rusu-ve-vytahu

Snažně prosím vzácné čtenáře: nemračte se, berte život s radostí...

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=FcEE3dtkK4g&feature=emb_logo

...

...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Trizuljak | středa 12.2.2020 12:00 | karma článku: 18,69 | přečteno: 930x