Zeman zase vyhrál, praskněte vzteky II.

Pod tímto titulkem napsal kolega Michal Mašata svůj blog  25.6.2013, 17:04 hod., ve kterém chválí Zemanovo řešení krize nominací Rusnoka na premiéra.

K jeho stanovisku se z plna srdce připojuji, protože Zeman, jako president koná tak, jak sliboval ve své volební kampani. A již takové chování pooitika je u nás naprostou výjimkou. Je tedy Zeman politikem výjimečně dobrým!

Já jsem před volbou presidenta napsal 19.1.2013 - 9:26 hod. blog Jakého potřebujeme presidenta, ve kterém jsem si přál presidenta aktivního, který bude mít vůli vyčistit Augiášův chlév české politiky a nikoli "mocnáře" jen pro reprezentaci.

Po zvolení Zemana jsem napsal 9.4.2013 - 8:39 blog Volil jsem Zemana, ve kterém jsem Zemana kritizoval, že  svůj slib neplní a že je k Nečasovskému režimu příliš tolerantní.

Nyní se mu musím omluvit. Postup, který zvolil, je asi nejryclejší a nejúčinnější. Nejen pro řešení vládní krize, ale i pro společenský a hospodářský vývoj České republiky.

Po třech létech bezmocného vzteku na prolhaný, zlodějský a zbankrotovaný režim pravicové koalice pánů Nečase, Kalouska, Schwarzenberga, paní Peake a jejich kmotrů,mě i celému národu svítá naděje, že se kormidlo republiky obrátí na cestu celospolečenského vzestupu a snad i blahobytu.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Trinkewitz | úterý 25.6.2013 18:15 | karma článku: 33,69 | přečteno: 1567x