Evropu před islámem musí bránit Evropané!

PRÁVO přineslo rozhovor s významným historikem a úspěšným spisovatelem Vlastimilem Vondruškou na téma, zda je možno ubránit Evropu před invazí islámu.

Vlastimil Vondruška se zabývá především středověkou historií. Vydal přes 20 vědeckých a populárně-naučných knih a víc než 40 historických románů. V posledních letech je podle statistik půjčování knih Národní knihovny nejčtenějším českým autorem.

Jeho názor najdete na:

http://www.novinky.cz/domaci/391360-historik-vlastimil-vondruska-pokud-islam-ovladne-evropu-bude-to-kvuli-nasi-slabosti.html

V zásadě říká to, co je v titulku mého blogu a s čímž zcela souhlasím! Vadí mi jenom jeho skepse, s níž vůbec připouští, že naše evropská civilizace by mohla podlehnout islámu, vývojově proti Evropě civilizačně zaostalému nejméně o 1000 roků.

Evropa, zejména buržoasie v její západní část, již v posledních stoletích, vlivem své materiální dominance nad zaostalými zeměmi a vysáváním jejich materiálních zdrojů a lidských sil, podlehla hédonistickému stylu života a ideovému i morálnímu rozkladu svých elit i neuvědomělých mas. V tom je, jak uvádí i Vondruška, jistě podobná cézarskému Římu v jeho rozkladu a podlehnutí necivilizovaným barbarům.

Dnešní Evropané, oslnění navíc Amerikou a jejím „americkým snem“, podléhají demiurgům, hlásajícím nejrůznější iracionální ideje neomezené svobody individua, a odmítají se „obětovat“ pro „nějaké“ – humanitní, nacionální, či přímo socialistické společenské zájmy a cíle.

Jednou z forem občanské obrany nacionálních zájmů byla v demokratických režimech samozřejmá služba všech zdravých občanů v armádě. Již Machiaveli ve svém Vladaři učí, že jedině občanská armáda je spolehlivou obránkyní obce a státu, a že žoldnéřská (profesionální) je vždy prodejná a nespolehlivá.

Dnes jsou v evropských zemích (jako v USA) zavedeny profesionální armády. Z finančních důvodů zpravidla nepočetné. Má to dva politické důvody. Že armáda nemá občanskou složku, která by mohla odmítat represe proti možným občanským rebeliím a druhý, že promíjení povinné vojenské služby je populistickým trikem pro získávání voličských hlasů lehkomyslných mladých mužů. Výsledkem je absence jejich výchovy k obětavé obraně své země, svých spoluobčanů i svých rodin. I potřebné výchovy k pořádku a dobrovolné obětavé kázni nejen v armádě, ale i celém občanském životě.

Proto dnes nemohou evropské země postavit proti lavině barbarských vetřelců, zfanatizovaných bojovným islámem a vycvičených pro teroristický boj, dostatečné obranné síly. Evropa by měla být schopna postavit proti tomuto přívalu miliony svých občanů. Morálně, výcvikově i materiálně připravených záloh svých profesionálních armád. A to co nejrychleji.

Že to jde, je příkladem neutrální Švýcarsko. Podle jeho ústavy jsou povinni všichni schopní muži vykonat prezenční službu v armádě. Do švýcarských obranných systémů můžete nahlédnout na videu:

 http://www.youtube.com/watch_popup?v=vEOLonBfaD8

Vycvičení záložníci, organizování do jednotek v místě svého pobytu, jsou připraveni nastoupit téměř okamžitě. Protože mají své osobní zbraně doma a těžší zbraně a munici ve skladech v místě. Všichni se účastní pravidelných cvičení, kde jsou seznamováni s novinkami v organizaci a výzbroji armády, aby byli vždy v plné pohotovosti. Od mých kontaktů ve Švýcarsku vím, že Švýcaři vykonávají tuto službu ochotně a dokonce považují tato cvičení za příjemnou společenskou záležitost.

Všeobecnému přijetí takového obranného systému evidentně brání obava evropských „pseudo – demokratických“ vlád, které se bojí dát zbraně do rukou organizovaným jednotkám „domobrany“, které podléhají velení teritoriálních samospráv (kantonů) podle principu subsidiarity v systému švýcarské   přímé demokracie.

Autor: Zdeněk Trinkewitz | neděle 10.1.2016 15:15 | karma článku: 32,02 | přečteno: 1141x