Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

Profi armáda je asi nejlepší řešení! Vždyť i příroda v případě mravenců ho preferuje!

Islam již jednou ohrožoval Evropu a ta se ubránila! Jsou ovšem ji jiné "Víry" před kterými je třeba se ubránit - na př. to byla víra ve fašizmus nebo komunizmus, v současné době víra v globální nadvládu a jedinečné schopnosti národa. Je zajímavé že stárnoucí Evropě musela v boji pomoci USA zejména v poválečném období!

0 0
možnosti
Foto

Stát tu není od toho aby bránil své občany, to je jen takový podvod. Stát je tu od toho, aby vládnoucí kasta lidí mohla použít občany k likvidaci těch, kdo je chce připravit o jejich moc.

0 0
možnosti
Foto

Svou zemi nebo vlast mohu byt ochoten branit pouze v okamziku, kdy budu mit jistotu ze ji opravdu branim. To bude tehdy az se spolecnost vrati ke svemu zakladnimu fungovani. Obrana zeme v armade nemuze byt spojena s donucenim.

0 0
možnosti
TJ

Ta skepse mi vadí také, ale že to "dobře dopadne" je varianta, ne dějinná nevyhnutelnost.

2. světová skončila spravedlivě prohrou Německa, které ji vyvolalo. Ale Němci ji mohli vyhrát ještě předtím, než se stala světovou. Stačilo by, kdyby nešašili kolem Dunkerque, ale prostě zbytky slavné francouzské armády a britské síly smázli a plynně pokračovali invazí do Británie. Považuji za jisté, že by ji obsadili. Tažení v Africe by pak pro ně byla malina, druhá fronta v Evropě by nevnikla, a nakonec by po pár nezdarech dost možná ukopali i SSSR. Takto málo stačilo, a skončila by "nespravedlivě". Tenkrát měli mírumilovní prosťáčci a pacifisté prostě kliku. Uvidíme, jak podruhé.

2 0
možnosti
Foto

J78a89k39u97b 31R23o38t57h

10. 1. 2016 15:50

Dlouholetý normalizační kádr, súdruh vedúci, káže morálku a rozebírá demokracii. Nová doba. Chucpe.;-€

4 0
možnosti
VK

Evropané mají jednu velikou smůlu, chybu, handicap..... Porodnost něco málo přes jedna. To je sakra málo na to, aby zůstala alespoň stejná jako nyní. Od toho se vše odvíjí.

0 0
možnosti
TJ

Je otázka, jestli je to problém sám o sobě, problém ve vztahu k příliš se množícímu okolí, nebo naopak cesta k řešení problému přelidňování. Že by lidstvo vyhynulo po přeslici se nedomnívám, a snížení hustoty by Zemi jen prospělo. Ale asi ještě nepřišel ten správný čas.

0 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1082x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik