Vy jedny blbé české trubky!

Není to náhoda, že se teď v Čechách všude objevují zelené plastové trubky, které nikdy jinde ve světě neviděli ani hodně zcestovalí lidé, kteří toho ve světě už sežrali opravdu víc než dost...

Ladik už jakési země projel, cosi viděl, ale to co, se teď objevuje v protektorátu Čechy a Morava, to je něco, co doteď neviděl ani Ladik, ani svět.

To, co svět, ani Ladik ještě neviděl, jsou velmi podivné, zelené plastové trubky, které vyrůstají u silnic na těch nejnesmyslnějších místech, jaká vás můžou napadnout, a to i přesto, že jsou tato místa už nějak značená. Vyrůstají jako čeští vlastenci v celých trsech a vy si připadáte blbci, protože ty zelené trubky jako by vám přikazovaly, co se může, a co ne.

Ladik měl pocit, že těmi zelenými plastovými trubkami. co u nás teď u silnic vyrůstají, musíme být cizincům k smíchu, hlavně pak Afričanům, protože v Africe nikde takové plastové trubky nedorazily.

To se ví, že Ladikovi vrtalo hlavou a tak zašel za starým Heitzmanem.

„Všude jsou teď takové blbé plastové trubky. Co je to zase za buzeraci? My, Evropané, jsme fakt jak malé děcka! Na všechno potřebujeme příkazy, zákazy, regulace, značky. A pak si zbytečně platíme policajty a úředníky, kteří nás za naše prachy buzerují.

Proč pořád sami sobě ubližujeme?“ řekl starému Heitzmanovi Ladik.

A starý Heitzman věděl, na co ty plastové trubky jsou, k čemu slouží.

„Ty blbé plastové trubky jsou miniaturní muniční sklady,“ řekl Ladikovi, který údivem otevřel hubu a vypleščíl na starého Heitzmana svoje žabí očiska, „v každé té plastové trubce je totiž jeden náboj do kanónu Ambramse, s hlavicí z ochuzeného uranu.

Vzpomínáš si na výbuch muničního skladu v ukrajinském Chmelnickém?

Američani tam skladovali zrovna takovou munici z ochuzeného uranu, ale Rusové jim tam udělali pěknou paseku, když se do toho jejich skladu, maskovaného jako porodnice trefili svými nesestřelitelnými Kinžaly.

A tak Američani začali dávat munici z ochuzeného uranu do těch blbých plastových trubek, jak říkáš, aby se jim do nich Rusi zase netrefili.

Proto teď všude vyrostly ty blbé plastové trubky, protože Američani budou Česko už brzy okupovat a chtějí tady z toho udělat nedobytnou pevnost Apačů na Labi. Ale na útočnou válku potřebuješ, Ladiku, nejen nekonečné vlaky s tanky, ale taky munici, nejlépe z ochuzeného uranu

A tak si tady Američani, přímo pod tvým nosem, budují prakticky nezničitelný muniční sklad, protože aby ho Rusové zničili, museli by zničit i celé Česko.

Vy Češi jste prostě blbé trubky, máte z republiky muniční sklad, ani nevíte jak.

Schválně si do té trubky kopni a uvidíš, Ladiku!

Ten váš prezident vás hezky zatáhl do války, pozítří bude mobilizace a tři dny už budeš prdět do hlíny někde v Haliči, Ladiku, místo toho, abys žral, chlastal a kouřil doutníky.“

Starý Heitzman domluvil a Ladik dál na něho hleděl s otevřenou hubou a vypleščenýma očiskama. Kdyby to bylo v České televizi, tak by tomu nevěřil, že v každé té plastové trubce je jeden náboj do Anramsu, který ropzáře slavný T-34 dřív, než bys řekl Havel. 

Ale starému Heitzmanovi Ladik věřit musel a tak mu věřil, že se Česko USA proměňuje v jeden velký muniční sklad pro mohutnou vojenskou invazi do centrální Euroasie pod velením toho hňupa na Hradě, a on, Ladik, s tím nic nedělá, protože je jen docela bezmocným kávovým zrnkem písku, které mají Američani srdečně u prdele...

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Karel Trčálek | úterý 23.5.2023 16:53 | karma článku: 26,40 | přečteno: 859x