Vládní fašisté s prezidentem na Hradě už začínají zavírat komunisty do vězení!

První obětí každého fašistického režimu jsou komunisté. Dnes se v Praze začal vykonstruovaný soudní proces s komunistickým prezidentským kandidátem s. Skálou, který si troufl říct pravdu o katyňském masakru 

Medvěděv, jindy v tuto ranní hodinu celý opuchlý z chlastu, vypadal tentokrát velmi mladistvě a ani nepotřeboval vypít flašku vodky, aby se šťastně usmíval.

„Co je to s tebo Medvěděve? Jsi střízlivý a přesto se usmíváš?“ divil jsem se.

„Dnes nepotřebuji vodku, abych byl šťastný. Nikdo dnes v celičkém Rusku nepotřebuje vodku, aby byl šťastný,“ řekl Medvěděv.

„Tak to určitě bude jaderná válka, když je dnes celé Rusko šťastné i bez vodky!“ zvolal jsem nadšeně.

„Ano, bude jaderná válka,“ objal mě radostně Medvěděv, políbil na tvář a rozplakal se štěstím, „bude jaderná válka. Existuje totiž pět důvodů, kdy Rusko může použít jaderné zbraně.

Zaprvé, když by byl na území Ruska podniknut útok jadernými zbraněmi. Zadruhé při jakémkoli jiném použití jaderných zbraní proti Rusku nebo jeho spojencům,“ uvedl Medveděv s tím, že tyto dva případy jsou součástí jaderných doktrín většiny jaderných mocností.

„Za třetí, když by byl podniknut útok na kritickou infrastrukturu, který by paralyzoval ruské prostředky jaderným zastrašením,“ uvedl Medvěděv s odvoláním na jadernou doktrínu své země.

Za čtvrté při aktu agrese proti Rusku anebo jeho spojenci, v jehož důsledku by byla ohrožena daná země.

No a za páté, když někdo popře, že katyňský spáchal Sovětský svaz, jelikož já sám, ještě jako ruský prezident jsem prohlásil, že Odpovědnost za tento zločin nese tehdejší vedení Sovětského svazu. Snahy o nějaké jiné verze se neopírají ani o historické dokumenty, ani o morální důvody.

A Česká republika to oficiálně popřela, že jsme vraždili v Katyni, protože to u soudu prohlásil kandidát na prezidenta Skála, dávali jsme to teď v naší televizi!

Za pár minut bude Česká republika našimi raketami srovnána se zemí a vypukne jaderná válka, protože jeho spojenci na nás podniknou odvetný útok podle článku 5 smlouvy NATO.

Já jsem tak šťastný, protože Rusko je Kristus národů!“

Medvěděv plakal radostí a mně ho bylo v tu chvíli líto jako nikoho jiného na světě.

Ale říct jsem mu to musel.

„Poslyš, Medvěděve, musím ti to říct. Žádná jaderná válka nebude, protože České republice nepřijde nikdo na pomoc. Česká republika nemá žádná spojence, respektive jediným spojencem a skutečným přítelem České republiky je Rusko. Tady máš vodku, napij se na žal,“ řekl jsem Medvěděvovi a podal mu flašku vodky

Půl hodiny na to se už Medvěděv stál sotva na nohou a šťastně se usmíval.

„Bude jaderná válka, tu polskou svoloč jsme povraždili my!“ blekotal Medvěděv, než se konečně vyvrátil a spokojeně usnul na zemi.

Toho Skálu bych fakt nakopal do prdele, takto si dělat prdel z Medvěděva!

 

 

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 2.2.2023 7:53 | karma článku: 21,23 | přečteno: 407x