Terorismus Ruska? Stejně během válek přece postupují i Američané

Pokud používají Američané ve válkách teroristické metody, proč by stejné metody nemohli používat na Ukrajině i Rusové, jestliže pro ně samostatná Ukrajina znamená smrtelné ohrožení?

            Přišli za mnou, právě jsem spinkal.

            Naši vlastenci.

            Větvička, Vrabel, Foldyna, Rajchl, David, Okamura, spousta komunistů, vlastně všichni komunisté, dále nějaká paní Černá, spousta dalších vlastenců, milovníků Puškina, Brodského a taky Eduarda Limonova, zkrátka a dobře, bylo jich, vlastenců, plné Václavské náměstí, úplně na konci stál pan Petřík, jako vždy hrdý, statečný, nezlomený ani dlouholetým arestovaním jak za komunismu, ta za banderovsko-havlovského fašismu.

            „Co chcete, lidé drazí?“ zeptal jsem se jich.

            „Chceme odsoudit Rusko, milý Bože,“ řekl mi ten nejlstivější a nejprohnanější z nich, dvojjediný Václav Klaus, Otec i Syn.

            „Rusko? Víte to jistě, že chcete odsoudit Rusko?“ podivil jsem se podivné a zvláštní žádosti, připomenuv jim, „odsoudit Rusko je jako odsoudit samotného Krista!“

            Ale prosebníci trvali na svém: „Ano, chceme odsoudit Rusko!“

            „Hrome, jsem vševědoucí, ale tohle opravdu nechápu, že odsoudit Rusko! Chcete odsoudit Krista mezi národy, chcete ho utlouct kladivem!?“ zvolal jsem.

            „Ano, chceme ho odsoudit!“ zavile nechtěli změnit čeští vlastenci svůj vlastní názor, který si dokázali dohledat na internetu.

            „To mi musíte vysvětlit!“ vyzval jsem je, aby mi podali vysvětlení.

            „To je tak, milý Bože,“ začala mi vysvětlovat paní Lenka, moc milá dáma, známá spisovatelka, i román o Palachovi napsala, a taky dopisy z Bambergu, kde pobývala na literárním stipendiu, které jsem jí tehdá zařídil, aby měla z čeho žít, „Rusko totiž postupuje na Ukrajině stejně, jako postupují Američané, když válčí, například v Sýrii, kde vybombardovali Allepo, nebo v Jugoslávii, kde srovnali se zemí Bělehrad dokonce na Štědrý den.

            Jelikož jsou Američané kvůli těmto teroristickým postupům teroristický stát, musí být teroristickým státem i Rusko!

            Prohlas Rusko za teroristický stát!“

            „Rusko je teroristický stát!“ zahřmělo sborově celé Václavské náměstí tak, až se zachvěly vratké základy světa.

            „Jak myslíte. Vy sami jste to chtěli! Já si nad Ruskem myji ruce,“ řekl jsem a prohlásil na přání českých vlastenců Rusko za teroristický stát a zmáčkl červené tlačítko jaderného, jaderná apokalypsa mohla se začít, protože dávné proroctví Sibylino, že konec světa přijde, až čeští vlastenci prohlásí Rusko za teroristický stát, bylo právě naplněno, nemohl jsem nic jiného dělat, musel jsem to zmáčknout.

Autor: Karel Trčálek | sobota 26.11.2022 9:12 | karma článku: 20,62 | přečteno: 456x