Sorosův elf Kartous versus stateční proruští elfové

Nejspíše to teď od všech těch pisklounů, závistivých hlupáků, kteří nikdy nic nedokázali, či snaživých antikomunistů pořádné schytám, ale existence ruských trollů je jen výplodem propagandy na ČT a chorých mozků pražské kavárny

Ach tito trollové, skřeti, kteří mají tak blízko k samotnému Ďáblovi!!!

Skřeti, proti kterým je sedm osahávačů Sněhurky ztělesněním láskyplné něhy a trpaslíci, kteří umí dobře plavat, ale nevydrží, hotoví andílci k zulíbaní!

Vím, o čem mluvím, protože se mi nakvartýrovali do baráku, někde šlohli číselný kód a je jim úplně jedno, že za to mohou dostat až dva roky podmíněně!

Přes den jsou hezky zticha, nedávají o sobě vědět, jsou zalezlí ve všech možných škvírách a vlastně ani nevypadají jako trollové, ale jako slušné a počestné bytosti, například zaměstnanci ruského velvyslanectví s diplomatickým pasem v náprsní kapse svého saka.

Ale jakmile se setmí, jakmile ulehnu ke spánku, vylezou a začnou šramotit, všude vlezou, všechno, přehází tak, že poltergeist nemůže být, ve srovnání s nimi, než hotový duch svatý.

Dělají bordel a přitom hlasitě piští, neberouce ohled na to, že lidé potřebují v noci spát.

Každou noc slyším v noci jejich pisklavé hlasy, ale obrany proti tomu není, neboť to jejich pištění pronikne i skrze ty nejlepší špunty do uší.

A teď piští zase!
Kdo organizoval a platil veřejný lynč premiéra Andreje Babiše  pouliční lůzou a ochlokracií  pražské kavárny?“ piští troll a sám si odpovídá, „platil to člen šlechtické rodiny Lobkowiczů a lidé napojení na ODS, TOP 09, neziskovku AIESEC a drahošovkou akademickou obec!

Organizované protesty v ulicích a mediální sektor tam v těchto hodinách a dnech řídili operátoři ze zahraničí, kteří jsou napojeni na neziskovou chobotnici Open Society George Sorose.

Co víme o tomto maďarském židovi, který je pro své zločiny prohlášen ,personou non grata‘ v Izraeli…? 

Víme, že platil chartisty a jeho plány překazil až v devadesátých letech rozkradením republiky Václav Klaus!“

Ale to už piští další troll: „Také proto měla finance též samozvaná investigativní novinářka Sabina Slonková, provozovatelka fiat-alternativního serveru Neovlivni.cz a Jiří Kubík pro server Seznam Zprávy, aby nezákonně natočili ve Švýcarsku hnusný a protiprávní rozhovor s pohřešovaným (o místě jeho pobytu nikdo nevěděl) synem premiéra, Andrejem Babišem ml.!“

Slyším rychlé cupitavé kroky kdesi za zdí a opět je tady pištění: „Morální profil novinářky Slonkové však utrpěl již dávno před tím, než si ji koupil král všech světových neomarxistů Soros. Ještě před ním ,šla‘ Slonková i s Babišem, když v listopadu 2013 kývla na jeho nabídku stát se šéfredaktorkou deníku MF DNES.

Vydržela tam jen asi půl roku, ale na to se historie ptát nebude. Pokud jste text dočetli až sem a jste poněkud rozladění z toho, že i Slonková se nechá (či přesněji řečeno, její server Neovlivni.cz) platit obskurní Sorosovou organizací, mám pro vás útěchu.

Jakou cenu asi dostane za svůj amorální švýcarský humus Slonková; tu Havlovu nebo Sorosovu či Peroutkovu, kterou již získala? 

Toho novináře Peroutky, který zapírá, že napsal článek ,Hitler je gentleman‘ jehož dcera si vzala za muže syna bývalého zástupce prezidenta Háchy za Protektorátu… Nyní jen pár faktů, jež se týkají tchána Peroutkovy dcery, která se vdala za Richarda Bienerta.

Že vám to nic neříká?“

Fakta o tchánovi Peroutkovi dcery už se nedozvím, protože se rozpiští další troll: „Účelová diskreditace jede naplno! Tady nejde o blbých padesát miliónů, ani o rybaření na Artěku. Vyjdou děcka do ulic? Novinářské svinstvo. Vytunelovaná katastrofa se zahojí i přes mrtvoly!“

„To asi rozebírá skutečné metody a motivy útoku na Babiše, včetně jeho dokonalého načasování a varuje před přílišným aktivismem,“ pomyslím si o trollově pištění, ale mé myšlenky jsou okamžitě pŕehlušeny.

TOP 09, STAN, lidovci, ODS a ČSSD – a Bruselem organizovaní Piráti na místě čelném – jsou ve větší či menší míře pouze ,místní‘ odnoží evropské centrály globalistů, kteří chtějí státy a národy zlikvidovat,“ piští to teď někde u stropu, zesilováno nejspíše mikrofonem, „Andrej B se pro ně stal kunou ve společném kurníku – neb je začal požírat.

Protože si však pro tuto hostinu musí udržet popularitu významné části voličů, spustil odvážně národní píseň. Tím se ovšem zase znelíbil významným zahraničním protektorům, kteří se rozhodli dát požíraným slepicím příležitost ke kvokání – a tím Babiše opět ,normalizovat‘. V tom spočívá celý motiv absurdní kauzy Čapí hnízdo – včetně její současné eskalace!“

Prostě, slovy Miloše Zemana, novinářský hnůj a póvl, coby nájemní žoldáci ve službách pravdoláskářů opět nezklamal,“ zapiští mi teď troll přímo u ucha.

Oženu se po něm, ale najednou je ticho.

„Kykyryký! Kykyryký! Kykyryký!“ kokokrhá nedočkavě kohout, trollové jako na povel zmizí, za chvíli se z východu začne valit světlo a tmy noci se před ním poslušně skloní.

„Zajdu za prof. Piťhou, ať mi to tady vykropí svěcenou vodou, to by mohlo zabrat,“ napadne mne, ale usnout, už neusnu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Trčálek | středa 21.11.2018 18:52 | karma článku: 19,46 | přečteno: 581x