Rus touží po tom, aby Česko nebylo v NATO? Reakce jednotky rychlé reakce!

V článku, jehož název je zmíněn v nadpise, a který byl zde zveřejněný ani ne před dvěma hodinami, se jeho autor zaobírá velmi zajímavými myšlénkami, se kterými jsme se mohli ovšem seznámit už mnohokrát na mnoha jiných místech   

            Toto je otevřená, velmi naléhavá výzva panu Ladislavu V.

            Na co je tato výzvy dobrá?

            Je dobrá NATO, aby nebyla válka!

            Proto Vás, pane Ladislave V., ať už jste kdekoliv, vyzývám: „Nejezděte do Ruska, moc Vás, prosím, ať není válka!“

            Víte přece, jak to s vámi je,  určitě jste si už všiml, že když navštívíte nějakou zemi, nedlouho potom se tam strhne nějaká katastrofa.

            V roce 2014 jste byl v Kazachstánu, a vida, letos tam proběhl dobře známý pokus o barevnou revoluci, o Náhorním Karabachu, ani nemluvě.

            Proto Vás vyzývám ještě jednou: „Nejezděte do Ruska, ať Ukrajina zákeřně nenapadne hluboko ve svém vnitrozemí Rusko a NATO se při svém útoku na Rusko nedostane až někam ke Kyjevu!

            Jen na Vás a na nikom jiném teď záleží, jestli bude Rusko drtivě napadeno, jen Vy máte teď v rukou osud Ruska a jeho lidu!“

            Věřím, že mě vyslyšíte, že to pochopíte, Vy přece všechno víte, Vy si poradíte, Vy to vyřešíte, Vy nás zachráníte!

            Ano, věřím, že do Ruska právě teď nepojedete, a už ne vůbec na tanku T-72, protože vypadáte jako chytrý člověk. A protože vypadáte jako chytrý člověk, jistě znáte i onu teorii, která říká, že kdo ovládá východní Evropu, ovládá Střed, kdo ovládá Střed, ovládá Světový ostrov, kdo ovládá Světový ostrov, ovládá svět

            Je proto otázkou, proč tedy svět neovládá Rusko, jemuž všechna ta širá step, jež z větší část tvoří východní Evropu, nominálně patří, ale to tentokrát nechejme stranou.

            Někdo taky může ovšem namítnout, že Jihočínské moře, kterým denně proudí tisíce tun ropy, je teď mnohem důležitější než širá ruská step, jejíž nedozírnost nutí lidi chlastat vodku po hektolitrech, ale co je nám do nějakého Jihočínského moře?

            Pro nás je pořád klíčem ruská step, a je to tak, kdo ji ovládá, ovládá všechno, ovládá celý svět přinejmenším v našich solipsistických představách. Je tedy ruská step klíčovým prostorem ke světovládě, a proto taky byla Evropa kolem roku tisíc jen zapadlým barbarským koutem, protože středem světa byla Čína a osou tohoto světa pak Hedvábná stezka.

            A proto bylo Rusko, za časů Zlaté hordy, tak velké, že byste jej přešel za jeden den a nepotřeboval byste na to ani mačetu, jako v tom blbém pralese, a skutečně tehdy Čingischán, jak se zdálo, ovládal celý svět a celá ta jeho světovládná švanda si vyžádala desítky miliónů životů, tedy jen desetkrát méně než vakcinace proto covidu.

            Jo, kdo je pánem ruské stepi, ten vládne světu, i když Velká Británie je už jen dohasínajícím popelem toho velkého impéria, jehož učenci hlásali tuto ideu.

            A proto i dnes buduje Čína Novou hedvábnou stezku, kolem které mají vznikat nová, dosud nevídaná města, zatímco NATO se chystá na válku s Ruskem o jeho step tím nejblbějším možným způsobem, abychom zase byli, my Západ a poloasiatské Rusko, opět jen okrajem Velké říše středu, která vládne světu, na kterou jsou i Rockfellerové se svým NATO a osmdesáti tunami (což je, pro zajímavost, cca 2,5 BVP M2 Bradley) vojenského materiálu, jež byly dodány do Kyjeva, tak nějak krátcí.

            Proto jistě víte, jak nerozumné je teď jezdit do Ruska, aby kvůli Vám vypukla válka o ruskou step, válka, která je venkoncem zbytečná, protože v takové ruské stepi se člověk lehce ztratí a co kdyby právě Vás mobilizovali a vyslali bojovat na východní frontu pod vlajkou NATO?

            Buďte doma, pane Ladislave V., už kvůli sobě, mupy mup!

           

             

Autor: Karel Trčálek | středa 26.1.2022 18:04 | karma článku: 21,84 | přečteno: 468x