Pandora Papers paní Lhotské

je to už měsíc, co byl Andrej babiš obviňen z nemorálního jednání při správě svého majetku, kterého se zřejmě nikdy nedopustil

„Spory o tom, nakolik výše karmy vypovídá o kvalitě toho či onoho blogera, se zde vedou de facto od doby, co blogy na iDNES vznikly. A i když racionálně uvažujícímu člověku je jasné, že karma článku ne vždy vypovídá o tom, jak kvalitní článek je, neboť na její výši se podepisují mnohé další faktory, jako například to, kolik čtenářů dokáže jeho téma přitáhnout či zda se autor svým názorem trefil do myšlení většiny společnosti, často bývá tohle téma předmětem zbytečných svárů v diskusích,“ píše kolega bloger pan J. Nožička ve svém již kultovním článku „Jak pan Trčálek trumfnul i věhlasné ruské hackery (aneb jak jsem si zahrál na pana Flašku)

Kolegyně blogerka Katařina Lhotský patří k těm zdejším personám, jejichž průměrná karma je výrazně vyšší než ta moje. Jelikož jsem závistivá svině, nedá mi ta její karma spát a tak pořád přemýšlím, jak se paní Lhotské za tu její vysokou karmu pomstít.

Dlouho jsem na to nemohl přijít, až jsem si, zcela náhodou vzpomněl na výše zmíněný článek pana Nožičky, kterým bravurně, že kdosi, nějaký neznámý pachatel u mých článků uměle zvyšoval karmu (ovšem totéž potkalo i pana Nožičku, o čemž se ovšem ten nezmiňuje).

A tak jsem začal, stejně jako pan Nožička u mého inkriminovaného článku, monitorovat karmu u článku „Pandora Papers, měsíc poté“ paní Lhotské a údaje jsou to opravdu zajímavé, posuďte sami!

Článek paní Lhotské byl zveřejněn v 9.01, v 10.04 si jej přečetlo 194 dychtivých čtenářů a jeho karma činila závratných 22,14.

V případě zmanipulované karmy článku stačilo panu Nožičkovi, aby vyslovil podezření na nekalé praktiky, aby jeho karma dosáhla hodnoty 22,04 při 392 přečteních zoufalci, protože nikdo jiný moje články číst ani nemůže.

V 10.24 si článek paní Lhotské, ve kterém mimochodem dokazuje, že zveřejnění údajů o tom, že A. Babiš pere svoje peníze přes „oufšory“ bylo celosvětovým spiknutím proti A. Babišovi, přečetlo 283 natěšených čtenářů a jeho karma činila 26,53.

V 10.27 už ovšem bylo těchto čtenářů 393 a karma 29,59 no a v 10.38 si už článek přečetlo 498 čtenářů a karma jeho karma činila 31,99!!!

Dál už jsem vývoj nesledoval, abych nezelenal závistí. Nikdy bych samozřejmě paní Kateřinu Lhotskou z ničeho takového neobviňoval, ale metodika na dokazování nekalých praktic při karmování vypracovaná a uvedené v život panem Nožičkou je prostě neúprosná.

Jsem přesvědčen, že paní Kateřina Lhotská se nedopouští ničeho, co by bylo v rozporu s morálkou, stejně jako její favorit A. Babiš při manipulaci se svým majetkem, ale fakta jsou fakta.

Tváří v tvář těmto faktům se buď mýlím, nebo jsem rovnou blázen...

 

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 28.10.2021 10:52 | karma článku: 14,88 | přečteno: 293x