Nevěřte vládní propagandě, ruská referenda na Ukrajině jsou zákonná a směroplatná!

Podle ověřených informací, které mám od poctivého komunisty s. Blaška, proběhla referenda, jichž se s. Blaško účastnil jako nezávislý pozorovatel, v nyní už bývalých ukrajinských oblastech naprosto regulérním způsobem!!! 

            Dnešní mimořádné zasedání ÚV KSČM mělo na programu dva body. Tím prvním byly výsledky komunistů v komunálních volbách, tím druhým pak schválení připojení ukrajinských oblastí k Rusku.

            První bod nezabral soudružkám a soudruhům příliš času, protože nebylo vlastně ani pořádně co hodnotit. Proto soudružka předsedkyně Konečná přešla takřka okamžitě k bodu druhému.

            „Soudružky a soudruzi, jak jistě víte, lid Donbaské, Luhanské, Záporožské a Chersonské oblasti se svobodně rozhodl o přijetí těchto oblastí do náruče velikého Ruska,“ řekla soudružka Konečná a ukázala na soudruha Blaška, „tady soudruh Blaško se referenda účastnil jako nezávislý pozorovatel. Soudruhu, můžeš nám potvrdit, že se jsou referenda směroplatná?“

            Soudruh Blaško se napil vodky a přikývl: „Ano, výsledky referend jsou skutečně směroplatná, to mohu jako nezávislý pozorovatel potvrdit. Mým úkolem bylo chodit s ozbrojenou volební komisí po domácnostech a kontrolovat, jestli jsou všechny hlasovací lístky správně vyplněny.“

            „A byly, soudruhu?“ zeptala se soudružka Konečná.

            „Ano, mohu potvrdit, že všechny volební lístky byly správně vyplněny, včetně těch volebních lístků, které vyplnili právě nepřítomní, nebo již mrtví členové domácností, které jsem s ozbrojenou volební komisí navštívil,“ potvrdil soudruh Blaško, že hlasovací lístky správně vyplněny.

            „Děkuji ti, s. Blaško,“ poděkovala s. Konečná svému soudruhovi a řekla, „není pochyb, že lid všech oblastí, kde se uskutečnila referenda, si přeje být navždy v Rusku. Dávám hlasovat, kdo je pro to, aby tato území patřila Rusku a jakýkoliv útok na tato území byl považován za útok na samotné Rusko?“

            Zvedl se les rukou, které s. Konečná pečlivě dvakrát přepočítala, aby snad nedošlo k nějaké chybě.

            „Kdo je proti? Je někdo proti? Ptám se, je někdo proti?“ opakovala pro jistotu s. Konečná svoji otázku.

            „Já. Já jsem proti,“ ozval se osamocený hlas.

            „Ty jsi proti s. Slánský?“ zeptala se s. Konečná, aby dala soudruhovi, který byl proti, šanci napravit svou chybu.

            „Ano, jsem proti,“ přikývl s. Slánský, místo toho, aby se podrobil očistné sebekritice a přiznal svou vinu, jako ji přiznávající katolíci na začátku každé mše svaté.

            „Proč jsi proti s. Slánský?“ zeptala s. Konečná ještě jednou, jelikož věřila, že komunista nemůže být z principu špatný člověk, který by podporoval zvěrstva páchána vojáky NATO na ruskojazyčných Ukrajincích.

            „Protože jsem agent imperialismu, protože jsem v žoldu Západu a kyjevských nacistů, zeptejte se tuhle s. Skály, to on mě naverboval,“ odpověděl s. Slánský a ukázal na s. Skálu, který seděl hned vedle Slánského.

            Koho by to napadlo, že s. Skála bude taky členem spikleneckého centra napojeného na kyjevské nacisty!

            Vždyť ten zrádce, který se vydával za vlastence, mohl být i prezidentem všech vlastenců, kdyby nebyl včas odhalen, usvědčen jako banderovec a nacista, tajný člen pluku Azov!

            Ale s. Konečné věřím, že není zahraniční agent, ta se u výslechů ještě nepřiznala, pořád tvrdí, že s balíčkem dolarů, který se našel v její podprsence, nemá nic společného...

 

Autor: Karel Trčálek | sobota 24.9.2022 16:09 | karma článku: 22,65 | přečteno: 590x