Je Miroslav Kalousek ve spolku s Ďáblem, že chce vystoupit z katolické církve?

Křtem se člověk stává členem Kristovy církve, která je v tomto světě ustavená a uspořádaná jako společnost, je uskutečněna katolickou církví, řízenou nástupcem Petrovým a biskupy ve společenství s ním

„Haha, tak Miroslav Kalousek to nebude mít s vystoupením církve vůbec lehké, haha!“ smál se Ďábel, když se dozvěděl, že Miroslav Kalousek chce vystoupit z katolické církve, kvůli kardinálu Dukovi, „moje znamení, které člověk získává při křtu, nejde smýt, hehe!

Proč faráři křtí už malé děti, aniž by jim dali možnost svobodné volby, haha, aniž by byla u nich víra skutečně projevem boží milosti, haha, ale jen rozhodnutím jiných osob?

Protože slouží mně, Ďáblovi, který činí znamení a zázraky!

Copak jsem tak hloupý, abych nezaložil církev, abych se neprohlásil za Božího syna, a všechny ostatní za Ďábla, Satana a Antikrista, abych naoko nevzýval boha, neproměňoval hostii a imitoval vonným kadidlem Ducha svatého, abych nevstal z mrtvých, a tím vším se nezmocnil jednou provždy lidských duších, haha, když se mi to samo nabízí?

Křest je Ďáblovo znamení a kdo je jím jednou poznačen, je jím poznačen už navěky!

Kristus křtí duchem, ale já, Antikrist, křtím vodou, kterou lijí faráři dětem na čelo, aby navždy potřísnili a znečistili jejich nevinné duše, haha!

Věřím v jednu jedinou svatou, katolickou a apoštolskou církev, církev Ďáblovu, haha!

Vyznávám jeden Ďáblův křest na odpuštění hříchů, haha!

Očekávám vzkříšení mrtvých a život Ďáblova budoucího věku, haha!

To jsem mohl vymyslet jen já, Ďábel, haha, máš to Kalousku se mnou už navěky, amen, haha!“

Hm, tak jak to vypadá, Miroslav Kalousek už asi navždy zůstane ve spolku s Ďáblem. Ale není snad nikoho, kdo by mu to nepřál, když už pro nic jiného, tak pro přemrštěné církevní restituce, které pomohl protlačit sněmovnou jedné, obzvláště temné noci pro větší slávu boží...

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 28.5.2020 19:03 | karma článku: 16,16 | přečteno: 411x