Ani komunisté si nedovolili zakázat Zlatého Slavíka!

Český slavík byl zakázán. Všichni víme proč. Ale nesmí se o tom mluvit. Tedy může, ale jenom na Parlamentních listech a na Aeronetu. Jo, a ještě bych málem zapomněl na Rukojmího. Tam se o tom může, navzdory cenzuře, mluvit taky  

Už asi dva týdny se majitelé mainstremových médií třásli strachem před vlastním národem.

Třásl se Andrej B., třásl se i Daniel K., budoucí zeťák nejbohatšího Čecha, ale nejvíce se pochopitelně strachem před vlastním národem třásl Ronald L., majitel nejsledovanější televize.

„Lidi už mají dost cenzury v našich médiích!

Pověsí nás v Boskovicích na lucerny!

Musíme s tím, kamarádi, něco dělat!“ naléhal majitel TV Nova na ostatní majitele mainstreamových médií.

„Nebojte se, zamakám na tom po komunálních volbách!“ uklidňoval ostatní Andrej B.

„To už může být pozdě!

Oběsí nás v Boskovicích na lucernách!“  zabědoval opět Ronald L.

„Počkejte!

Zavolám tchánovi, on nám jistě poradí!

Mám na něj číslo!“ zvolal Křetínský a za chvíli už mluvil do telefonu, „musíte, tatínku, něco vymyslet, jinak mě národ oběsí na lucerně v Boskovicích.

A Babiše taky!

Už  má dost cenzury!“

Ale nejbohatší Čech si věděl rady.

„Zakažte Českého slavíka!“ poradil nejbohatší Čech zoufalým mediálním magnátům, dodávaje, „ostatně mám to v plánu už delší dobu, nebýt Českého slavíka, tak už bychom to tady dávno islamizovali.“

„Zrušit Českého slavíka?

Vždyť to si nedovolili ani komunisti zrušit za nejtvrdší normalizace Zlatého Slavíka, natož festival Politické písně v Sokolově!“ namítl A. Babiš, ale to ho už ostatní dva miliardáři svázali do pořádného kozelce a strčili mu do pusy špinavý hadr.

Já už měl dávno podezření, že jde s národem proti nám, fuj!“ odplivl si Ronald L. a zamnul si ruce, „ale teď už domakal!“

„Až se s Aničkou po olympiádě vezmeme, tak si pořídíme sirotka ze Sýrie a na veselce nám budou hrát Gipsy,“ řekl kdoví proč Daniel K. a kývl na Andreje B., „co s ním?“

„Šoupneme ho do otázek Václava Moravce, tam už si s ním poradí!“ rozesmál se Simon L., načež označil Okamuru a Zemana za fašisty a to ho uspokojilo tak, že se stočil do klubíčka a okamžitě spokojeně usnul.

„No, nic, tak já si dám taky dvacet. Když je Český slavík zakázaný, už se nemám čeho bát, můžu klidně spát. Třeba se mi bude zdát, že Sparta s rychlonohými Afričany vyhrála Ligu mistrů,“ řekl Daniel K., stočil se taky do klubíčka a opravdu se mu zdálo, že Sparta vyhrála Ligu mistrů, když ve finále porazila Slavii.

To mi řekněte, jak to ten chlap dělá, že se mu zdají takové hezké sny jen pár sekund po tom, co zakázal českému národu hlasovat v Českém slavíkovi pro Ortel a svázal Andreje B. do kozelce, což nedokázal ani Bakala?!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Trčálek | čtvrtek 20.9.2018 19:04 | karma článku: 24,39 | přečteno: 969x