Afghánské prokletí pana předsedy strany Rozumní

Afghánské prokletí pronásleduje pana předsedu už hodně dlouho. Jeho slabost pro orientální jídla a návštěvy afghánských restaruací je všeobecně známa

            Židy u nás nemáme, ale to vůbec nevadí, protože u nás máme Afghánce, a tak můžeme pořádat pogromy na ně. Ani nemusíme pro to hledat důvod, protože jsou to kolaboranti, kteří v Afghánistánu kolaborovali s naší armádou za peníze našich daňových poplatníků, tedy zrazovali v žoldu cizáků svoji, pod americkou nadvládou, těžce zkoušenou zemi!

            Je proto jasné, že přijímání takovýchto kolaborantů je pro naši zemi bezpečnostní rizikem a z tohoto důvodu nemůže být násilí, které pácháme na těchto Afgháncích, již se nasáčkovali do naší země, nic špatného, ba právě naopak, ještě by nakonec tito kolaboranti chtěli u nás zavádět liberalizaci, jako u sebe doma, a tím by ohrožovali naše milované tradiční hodnoty

Proto taky záštitu nad dnešním pogromem na kolaborantské Afghánce převzal předseda Rozumných a lídr královéhradecké kandidátky Aliance pro budoucnost, tedy muž naprosto čestný, čehož důkazem je to, že tento muž má rád orientální jídla a často navštěvuje afghánskou restauraci, takže sám dobře ví, co jsou tito kolaboranti zač.

„Jsem rád, že mohu převzít záštitu nad dnešním pogromem, jde přece bezpečnost naši země!“ řekl tento muž na úvod svého proslovu a pak pokračoval, „je naší povinností těmto nezvaným hostů ukázat, že u nás opravdu nejsou doma!

Proto musíme bičovat jejich ženy, které jsou stejně pořád jen těhotné, kdykoliv se objeví venku na ulici bez burky, protože žádnou liberalizaci u nás nestrpíme, nesmíme dovolit!

Nebojme se je mučit a popravovat!

Jsou to zrádci, kteří zradili svoji zemi a kdo zradí jednou, zradí i podruhé, proto je musíme mučit, popravovat, prostě jim musíme ukázat, že zrádcům u nás pšenka nepokvete, že u nás zrádci každý čestný člověk opovrhuje!

Bijte tu chátru špinavou, ztělesněné zlo!

Otevřely se brány pekel a Američané vypustili tuto bandu fanatických raplů, které jsme si dovezli do České republiky!

Tomu máme nečinně přihlížet?

Já sám vezmu pořádný bič a zbičuji první ženskou v šátku, která se mi dostane pod ruku, a jestli bude těhotná, tím líp, protože taková ženská je pro naši vlast největším rizikem!

Tam kde mají moc a zbraně v rukou analfabeti, tam vládne teror!

A já nechci přihlížet tomu, jak ničí kulturu, kterou tady během husitských válek vybudovali naši předci, když upalovali svoje nepřátele, proto pozdvihuji prapor svobody, protože mentalita těchto zrádců vyžaduje silného vůdce, který jim bude vládnout železnou rukou, a já tímto vůdcem rozhodně nechci být!

Do boje, do nich, přátelé a jen pro úplnost připomínám, abyste se při pogromu nezapomínali občerstvovat tradičním čepovaným českým pivem a po jeho skončení ochutnali tradiční české grilované speciality ze skopového a kozího masa. Přeji všem příjemnou zábavu!“

A jak tento rozumný muž řekl, tak se i stalo, se zrádci nesmí mít člověk žádné slitování.

Měli si to ti slavní Afghánci dobře rozmyslet, než nastoupili v Kábulu do českého letadla, doma by jim bylo věru líp!!!

 

  

Autor: Karel Trčálek | středa 15.9.2021 17:03 | karma článku: 17,92 | přečteno: 383x