Za 2000Kč jsem tvá aneb sex za peníze

Chodí na ulici s kamerou, jeho tvář není v žádném záběru nikdy vidět, ale dívky, který si vybírá jsou sexy a nemají žádný zábrany mu udělat jakékoliv potěšení. Za 2000Kč klidně i bez kondomu.

Nebudu Vám říkat, kde jsem na toho týpka narazil, nerad bych dělal videím pro dospělé reklamu. U grilování mi známej vyprávěl, že doma má zhruba asi 50 hodin neřestného filmu s tímhle týpkem.

A o čem to je?  

Chlápek, říkejme mu třeba Dave, pochází z Ameriky a cestuje po Evropě s kamerou v ruce. Od Holandska, Německa až po Japonsko. Českou republiku samozřejmě taky. Na ulici si vyhlídne sympatickou slečnu, vždycky začíná konverzaci otázkou: Hi, I'm Dave, do you speak english? Spííkujou, spííkujou a za nějakou dobu ji navrhne, jestli by si s ním "neužila"

Z kapsy vytáhne 2000Kč, buď slečna přikývne nebo zle podívá a Dave vytáhne další 2000Kč. Když mu to vyjde, tak se schovají za křoví, pod most nebo na chodbě v paneláku a už vyvádějí. O tom kolik za videa „herec-producent“ inkasuje za prodej dvd nechme stranou, ale musím přiznat, že je to velice šikovný obchodník. V tom je frajer neskutečně chytrej!!:)  

Tak slečny, holky, případně paninky, jaká je ta vaše cena, za kterou byste překročila na stranu živočišné rozkoše, neřesti a vášně?

A pánové, kolik jste ochotni zaplatit pěkné blondýnce?

Autor: Tien Tran Tat | pátek 1.5.2009 18:10 | karma článku: 17,74 | přečteno: 4185x
  • Další články autora

Tien Tran Tat

U nového zubaře

5.3.2024 v 9:52 | Karma: 22,44

Tien Tran Tat

Další zima mezi vámi

1.3.2024 v 10:23 | Karma: 27,38