Rychlejší a zběsilejší-sexy ženy, nadupanější auta

Sexy ženy, nadupanější auta a ještě adrenalinovější pouliční závody, tentokrát v protisměru. Vin Diesel a Paul Walker se vracejí, aby nám předvedli, že auta nejsou jen na ježdění k nákupu a vození dětí do mateřský školky.

Fandové a milovníci tuning aut se konečně dočkali. Dominic Torreto (Vin Diesel) se vrací na obrazovku s ještě vymakanějšími bicepsy, obočí snížil o pár milimetrů níž a s ním i jeho mladší filmová sestra, krásná Jordana Brewster. Za svoje auto si vybral Dodge Charger (B-body) Black 1970, který jsme mohli vidět v prvním díle. 

Děj filmu je prostý, Dominicovi zabili holku (Michelle Rodriguez) a on touží po odplatě. Aby se mohl pomstít, tak se musí dostat do gangu, který pašuje přes mexické hranice kokain. Do cesty se mu však postaví dávný přítel, agent FBI Paul Walker, který chce pašeráky předvést před spravedlivý soud.

Čekají nás strhujicí scény, ještě neuvěřitelnější honičky (např. v tunelu pašeráků drog). Tentokrát naše hrdiny nebudou sledovat pernamentně "přihlouplý" policajti na silnicích, ale profi závodníci mezi sebou.

Výbuchy, přehlídky vytuněných aut, skvělá latinská hudba a to nejlepší- sexy ženský, bez kterých by auta neměla ten správný šmrc.

Komu se podaří dosáhnout svého cíle? Zvítězí pomsta nebo spravedlnost? Na to se budete muset podívat sami.

Fast & Furious-USA 2009 107 min

Autor: Tien Tran Tat | středa 29.4.2009 11:11 | karma článku: 8,99 | přečteno: 4612x
  • Další články autora

Tien Tran Tat

U nového zubaře

5.3.2024 v 9:52 | Karma: 22,44

Tien Tran Tat

Další zima mezi vámi

1.3.2024 v 10:23 | Karma: 27,38