Hej, nechceš brko kámo?

Dvě základní školy, dvě střední a uprostřed leží univerzita=dealerův ráj. Takhle nějak vypadá pracoviště našeho místní dealera, který s baťůžkem plný trávy a ledvinkou nabouchanou grošíkama "kazí" místní dospívající mládež i jednoho dlouhodobě  žijícího respondenta.  

Roky obklopený trávou a schovávání vodky mám již dávno za sebou. Časy, kdy okolo mě všichni pěstovali na svém pozemku, balkónu, na poli nebo sousedovi nevědomky soukromou zásobárnu trávy taky.

Byl to součást životního stylu, takhle se žilo a naše vystudovaná generace posunula mladý životní styl o něco dál (k lepšímu??)

Ale upřímně, dnešní mladý životní styl je mi na hony vzdálený.

Mám na mysli pánská růžová trička nebo těsný cvrklí džíny. Kluci se oblíkají jako holky a holky jako kluci.

Stal se ze mě jejich "tatínek". Začali mi i vykat! Místo koncertů a chození do všelijakých klubů s bum bum hudbou vyhledávám kulturní akce, výstavy a co je ještě děsivější: navštěvuju hrady a zámky (Karlštejne ahooj!!)

Dneska se 14letý školáci předhánějí kdo nejvíc urazí učitelku, 13letý holky schovaný ve křoví kouří cigára a  8letý holčičky si nadávají "ty malá potvoro malá hnusná cikánská!!" nebo "ty č...ku jeden zasr..ej". Jen by mě zajímalo odkud tohle ty děti mají!! Od Kocába? Ne ne hádejte dál přátele :D

A tak, když na mě bafnul na zastávce, tak jsem jen zakroutil hlavou. Žádné natahnutí do kapes jestli mám u sebe peníze, žádná smsska jestli by si šel semnou dneska někdo zkouřit. Tou hlavou jsem jednoduše zakroutil a čekal dál na ten (vždycky pozdě) přijíždějící autobus.

A tak jsem pro jednou finančně nepodpořil místní pěstitele a za to jsem moc rád.

Dobrý den dospěláci, můžu se k vám přidat?:)

Ps. Vážení rodičové, víte za co utrácejí vaše ratosleti? Vyberte si: 1) tatranky

2) rohlíky 

3) nebo trááávu?

Napovím: malí černovlasí obchodníčci z toho mají dobrý kšefty, mají tři mercedesy a zuby zlatý! :D

Autor: Tien Tran Tat | středa 21.4.2010 13:41 | karma článku: 20,77 | přečteno: 2447x
  • Další články autora

Tien Tran Tat

U nového zubaře

5.3.2024 v 9:52 | Karma: 22,44

Tien Tran Tat

Další zima mezi vámi

1.3.2024 v 10:23 | Karma: 27,38