Chvála radosti a optimismu

Já žiju v rytmu ping ping ping a vy zase v rytmu pong pong pong v tom je ten rozdíl proč si nerozumíme. Bože, jsem plný optimismu, nejsem zdrogovanej, zhulenej ani jsem do sebe nenalil žádné rýžové víno. Prsty jedou po klávesnici jako svišť po louce, moje prsty nestíhají moje myšlenky zapisovat, jsem plný radosti. Slyším okolo sebe jenom hudbu, slyším lidi mluvit v řeči básnickém, jsem tak happy jak nikdy předtím. Nevím čím to je!! Netopím se v penězích, nevyhrál jsem žádný jackpot, nemám žádný harém a můj pokojíček taky není nějaký veliký. Už vím, je to moje křehké zdraví a moje čeští přátele, kteří mi dávají smysl žít, moje rodiče, díky kterým vím jakou mám v životě povinnost.

Je to má naděje v lepší budoucnost, kde si jsou všichni rovni, kde se bohatí přátelí s chudými, kde zdravý člověk pomáhá nemocnému člověku, vidím jak se celé davy lidí drží za ruce. I HAVE A DREAM- MĚL JSEM SEN, řekl jednou Martin Luther King Najděte nějaký důvod k radosti byť by byl sebevíc směšný....třeba se radujte, že máte blond vlasy nebo že máte jednu ruku delší než tu druhou: )

Jestli měl být nikdy nějaký článek být zařaděn mezi Osobní tak je to právě tenhle článek. Omluvte moje šílenství, asi mám o kolečko navíc, ale cítím se vážně happy, už hoodně dloooho. Běžte ven a objímejte stromy, natrhejte své druhé polovičce pampelišky nebo chytejte komáry. Buďte blázen, pomatec, křičte, smějte se na hlas a ignorujte co si o Vás druzí pomyslejí. Co pořád děláte u toho počítače, vstaňte a jděte poznávat přírodu, hledejte lásku, šiřte lásku. Lidičky, je jaro!!! :)

Už neřešme politické, ekonomické či rasové rozdíly. To mužeme řešit na smrtelné posteli, teď je čas oslavovat. Založme nový blog na téma „Láska“, protože my chceme milovat a být milováni. Až ráno vstanete, tak pochvalte nový den a až budete uléhat, tak pochvalte dnešní večer. Chválte úplně všechno, radujte se, že nastupujete do naplněného vlaku, protože nepojedete sám, radujte se, že stojíte ve frontě, protože nejste v tom sám !!!

Pořád se radujte, napište o sobě knížku, vytahněte si album a prohížejte si fotky z dovolené. Sedněte si na náměstí a pozorujte svět okolo Vás, Pořád se radujte !!! Radujte se, že nejste Vietnamec, ale Čech, radujte se, že bydlíte v Praze a ne v Hanoji. Zakřičte, uvidíte jak se Vám uleví. To nevadí, že potom přijde soused a vynadá Vám za rušení nočního klidu. Vezměte ho na pivo a vysvělete mu to !!! :)

Užívejte si i když máte málo, vařte a milujte bez ohledu na nebezpečí, člověk se potřebuje hlavně smáááát a pokud žádné štěstí nemáte, tak ji běžte hledat. A pesimisty ignorujte, Ti nikdy neobjevili tajemství hvězd, neplavili se do cizích zemí a nikdy nic pořádného neobjevili.

Připadá Vám, že to jsou všechno nesmysly a žvásty? Ano. Máte pravdu, radost se nedá psát racionálně!! :)

Jsem Blázen :) :) :) jsem bláááázen :):) :) :) :) a mám Vás ráááád :) :)

Tento článek je věnován všem, kteří musejí večer pracovat.

Autor: Tien Tran Tat | pátek 9.5.2008 21:04 | karma článku: 28,15 | přečteno: 2222x
  • Další články autora

Tien Tran Tat

U nového zubaře

5.3.2024 v 9:52 | Karma: 22,44

Tien Tran Tat

Další zima mezi vámi

1.3.2024 v 10:23 | Karma: 27,38