Chtěl bych zase vidět tvůj pěkný zadeček

Nejdřív jsem tě chtěl kvůli tvému pěknému zadečku, chytat tě za měkké boky a nechávat se od tebe masírovat.

Cítím, že chci naplnit svůj život něčím skutečně hodnotnějším, trvalejším a silnějším. Už se nebudu schovávat před tvými rodiči, pokusím se skamarádit s tvými přáteli a budu poslouchat, jak jsi se měla.

Už nebudu chodit po půlnoci do postele, odteďka budeme chodit společně. Slibuju, že se podívám, v kolik k tobě jezdí autobusu. Slibuju, že se nebudu smát tvému vegetariánství.

Budeme zdravě jíst, pěstovat ve tvém skleníku zeleninu. Slibuju, že přestanu dělat mrtvého brouka. Začnu si nabíjet mobil, pořídím si paušál a na pozadí umístím tvoji fotku.

Začnu ti oplácet stejně, jako mi dáváš. Chci splatit Tvoji trpělivost. Už nebudu na ICQ  neviditelný.

Chci chodit s tvými starostmi, sny, chybami a změnami těla. Nechci být jako předtím: sobecký, egoistický, arogantní a věčně mračící.

Už se s tebou nebudu bavit o holkách, které se mi líbí. Začnu se česat, začnu žehlit a vymaluju Ti pokoj, jak jsem slíbil. Občas vyluxuju, pověsím na balkón prádlo. Opravím vchodový dveře, vykopu jabloň za tvým domem.

Začneme se držet v parku za ruce, už nebudu zapomínat na tvoje narozky. Pojedu s tebou na místa, kam jsi navrhovala, jestli chceš. Jsem už starý, abych s někým začínal nový vztah.

Která by tohle semnou vydržela, jen Ty zlato.

Autor: Tien Tran Tat | pondělí 1.11.2010 21:45 | karma článku: 15,92 | přečteno: 1984x
  • Další články autora

Tien Tran Tat

U nového zubaře

5.3.2024 v 9:52 | Karma: 22,44

Tien Tran Tat

Další zima mezi vámi

1.3.2024 v 10:23 | Karma: 27,38