Bez čaje s otcem žádný sex nečekej lásko

Do vietnamské rodiny se dostanete dvěma způsoby. Znáte se s dívkou už od základní školy nebo projdete zátěžovými testy jejího otce.

Na začátku bych chtěl říct, že to není kvůli tomu, že jste bílej. Tím musím i já.

Odehraje se to takhle: Dívka Vás (slaďoučkého medvídka) pozve poprvé na večeři. U dveří Vás uvítá její nervózní matka, protože čistota bytu vypovídá o její hospodyni.

Proto ji pochválíte, že to tam má hezký, voňavý a lesknoucí. (Použijte nějaký reklamní slogan na čisticí prostředek)

Tím její celodenní drhání, luxování a leštění oken nepřišlo nazmar. Vaše dívka Vám za to nenápadně šáhne na zadek a jdete dále.

V obýváku uvidíte jejího otce, který bude sedět s orlím pohledem na gauči. Nic si z toho výrazu nedělejte, neděste se a slušně pozdravte. Tak a přivítání máme za sebou.

Poté přijde večeře. Když Vietnamci mají hosta, tak se jí na zemi. Proto moc nevěřte filmům s Jackiem Chanem, když ho náhodou ti zlí mafiáni kopnou do nějakého bytu a oni náhodou večeří (u stolu).

Na zemi se položí hlavní jídlo a misky pro každého zvlášť. Tohle přátele znáte. Ale dívka (vaše beruška) položí misku s jídlem poblíž vás. To znamená, že to jídlo dělala sama. Ale neřekne vám to a proto si této misky všímejte především, protože hraje velkou roli.

 Naberte si libovolně do vaší misky na co máte chuť. Grilovaného psa s mrkví, pečenou kočku s bramborama nebo opičí oči s ananasem. No, prostě podle chuťi. Výběr je široký.
Ale z misky vaší dívky nabírejte co nejčastěji, tím dáváte jejímu otci znamení, že o ní máte zájem. Ať už v té misce leží cokoliv, třeba pečený klokan, tak nabírejte a nabírejte. Chutnat to nemusí, jde především o znamení. A nezapomeňte mlaskat, ať neurazíte její matku!

Čajové chvíle s otcem

Jídlo potom její matka a vaše milovaná bonboniéra společně uklidí. Poté přinesou tradiční čaj. Teď jste sám s jejím otcem. Nemusíte s ním mluvit, ale hlavně pijte čaj, pokud možno co nejvíc. On si vás sám pozná podle způsobu pijení čaje.

 Po pár chvílích přijde matka i vaše včelička a teď se budete dívat na televizi s vietnamskými zpěváky.

Po maratónu klasické asijské hudby společná večeře končí. Ke dveřím Vás doprovodí celá její rodina, takže žádný poslední polibek nebude. Ve výtahu se Vám udělá z opičích očí zle a tak zavoláte svému kamarádovi, aby vás odvezl domů.

Celou noc probdíte na záchodě a pořád nemůžete uvěřit, že jste snědl psa, kterého jste před několika dny společně venčili. Ráno si přečtete od vaší jahůdky smsku, že všechno bylo v pohodě a že ona i její otec strašně moc miluje a že vás zvou v sobotu na další večeři.

A nyní jste členem její rodiny.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tien Tran Tat | pondělí 2.8.2010 13:50 | karma článku: 47,25 | přečteno: 25927x
  • Další články autora

Tien Tran Tat

U nového zubaře

5.3.2024 v 9:52 | Karma: 22,27

Tien Tran Tat

Další zima mezi vámi

1.3.2024 v 10:23 | Karma: 27,25