10 rad, jak rychle sbalit holku

Po přečtení desítek knížek a stovky článků na internetu zabývající se mezilidským vztahem, konkrétně lidí, kteří někoho hledají je věnován tento článek. Všechno co jsem objevil a sám přišel, shrnuju do deseti krátkých rad věnované především osamělým samcům, jak zaručeně sbalit svou vyvolenou.

Jestli patříte mezi věčné smolaře, kteří ne a ne nějakou ulovit, chodíte po barech, knihovnách a různých akcích hledat a pořád se probouzíte v posteli sami, tak děláte něco špatně.

1. Buď sebevědomý!!! Strachem nikdy nic nezískáš a netýká se to jen žen, ale i v životě.

2. Musíš být zajímavý!! Konkurence je obrovská, jestli nemáš s čím holku zaujmout, tak radši seď v rohu a dívej se, jak ti ji přebírá někdo jiný. O nudnýho "blbce" žádná nestojí a ticho je nesnesitelný.

3. Vzhled!!! Musíš vypadat k světu, pravidelně se sprchuj (pro čuňata), každý den používat deodorant a různé hygienické pomůcky. Pach řekne víc než tvoje tlustá peněženka nebo pěkný auto před barákem.

4. První dojem je základ!!! Nechovej se jako puberťák, nechovej se k ní jako bys byl ten největší borec pod sluncem. Chovej se galantně, přemýšlej, jaká slova používáš a občas jí řekni nějakou lichotku. Nesnaž se za každou cenu být vtipný.

5. Víc poslouchej a málo mluv!!!  Ty jsi ten, který k ní přišel a chtěl se s ní seznámit. Jí nezajímá, že tě tvůj křeček včera celý den ignoroval. Pořád se o ní zajímej, ptej se. Moc o sobě nemluv pokud se ona sama nezeptá.

6.  Usmívej se a dívej se jen na ni!!! Když stojíš vedle ní, tak musí poznat, že se celý tvůj svět točí jen okolo ní. Nedívej se po jiných holkách, pokud na tebe volají kluci, tak ignoruj.

7. Pozor na řeč těla. Pozor na agresivní postoj, stůj uvolněně a pokud máš na blízku skleničku, tak ji drž a druhou ruku nech uvolněnou- jen žádné přehnané šermířování!!

8. Strach má i ona. Neboj se přiznat, že jsi trošku nervózní, ocení to a budeš ji připadat roztomilý, ale nechovej se jako ubrečenec.

9.  Začínej konverzaci jednoduchými tématy. Počasí, o městě, škola nebo práce. Nikdy se neptej hned na její osobní život, sotva tě zná.

10. Neúspěch neznamená porážka, ale jen další zkušenost!!! Já vím co je porážka a bolí to, bolí to strašně, když uslyšíš "Nemám zájem", ale naučil jsem se, že vzdát se je ještě horší, než pořád padat, ale odměna a ten pocit se nedá popsat, když ti leží v náručí a má oči jen pro Tebe.

Hodně štěstí a pokud máte někdo jiné zkušenosti ze života, tak se ji nestyďte o ní podělit. Myslím, že ji mnoho lidí ocení a dodáte jim ztracené sebevědomí:)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tien Tran Tat | středa 27.5.2009 16:11 | karma článku: 22,78 | přečteno: 4367x
  • Další články autora

Tien Tran Tat

U nového zubaře

5.3.2024 v 9:52 | Karma: 22,44

Tien Tran Tat

Další zima mezi vámi

1.3.2024 v 10:23 | Karma: 27,38