Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tak ho chytli, kluka jednoho opáleného

Každý si jistě pamatuje smutnou zprávu, jak osoby známého původu zničili pamětní místo koncentačního tábora. Ukradli bronzové destičky a po odsouzení následně zdrhl(i) z ČR. Tudíž většinou známý scénář jedné majoritní minority. Typicky podpis zlodějů a hajzlů. O to smutnější zpráva byla pak při jejich odsouzení

Soudce je šašek

Nic jiného se bohužel nedá napsat. Nejenom že tito opálení spoluobčané zničili místo, kde umíraly stovky našich občanů včetně jejich předků z řad opálených, ale způsobili škodu přes milion? Milion! A co na to naše slavné soudy? Místo toho, aby dostali nejvyšší možný trest, který by tyto hyeny a odpad společnosti  poslali na hezkou dobu do chládku a jejich etnikum to odradilo od dalších krádeží, tak se stane přesně opak. Bojím se, že se vytáhl Romský zákoník, který má tresty odvozené od postavení planet v době rozsudku a míře opálení daného člověka. Dostali podmínku. Za zničení, krádež jednoho z nejsmutnějších míst v ČR. Pokud mě paměť neklame, tak za ničení a rabování hrobů byla smrt oběšením. Krásný to trest, který by se měl opět zavést! Jednou to dopadne hodně špatně a pak se budou tihle pseudosoudci, sluníčkáři a jiná přisáta paka hodně divit, proč se houpají vedle zločinců.....

 

Není to Čech!

Po přečtení pár článků z Anglie jej nikdo neoznačuje za Čecha. Všichni ho označují jako cikána z Čech. A to je i pro Brity podstatný rozdíl. Oni sami se neustále hrdně nazývají Romy (v překladu lidmi) a nás nazývají hanlivě nelidmi. Proč se tedy má toho hovado označovat stejnou národností příslušností jako 8 miliónů slušných lidí, co u nás žijí? Neustále se hrdně hlásí ke své opálenosti. Jenom do doby než uslyší známou větu v 70% případů: "Obžalovaný vstaňte." Vysoce mě uráží, když zvířata jako jsou ti, co okradli umučené mrtvé v Terezíně, jsou označováni jako Češi. Je zvláštní, že takto je označují sami Češi, nikoliv pak Britové, kteří i přes debilitu s muslimy, mají občas rozum a vidí rozdíl mezi opáleným Indiánem a Čechem.

 

Vánoce mají být svátky klidu a míru. Ale ono to nejde. Neustále se objevují takové zprávy, kdy hovada, co se mají houpat na nejbližším stromě dostávají tak směšné tresty, že by jeden brečel. Sem tam se objeví veselá zpráva o tom, jak se Vikingové probudili ve Švédsku a vypálili mešitu, ale o tom pro změnu neinformují naše média a když už, tak jenom pár. Pakliže byl Vítkov odstrašujícím příkladem a rodina zlodějů dostala všechno, na co si ukázala a útočníci dopadli tak katastrofálně, protože dítě má menší hodnotu než kradená televize, tak i zde měly padnout tvrdé tresty v maximální možné vyši. Nemyslím si, že podmínka za hanobení padlých Čechů, Židů i Romů se škodou přesahující milion korun, je dostatečná. Pán soudce by si to měl rozmyslet. Pokud se bál nařčení z rasismu, měl si zvolit jinou práci. Třeba zmrzlináře.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Veselý | sobota 27.12.2014 10:32 | karma článku: 38,24 | přečteno: 2198x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Ukrajině nastává „nejtemnější hodina“. Začíná mluvit o jednání s Rusy

3. května 2024

Premium Ukrajinské armádě se stále nedaří stabilizovat situaci na frontě a nálada v Kyjevě je čím dál...

Nova zkouší předvolební vysílání, výsledky divákům odprezentuje i z Litomyšle

11. května 2024

Blíží se červnové volby do Evropského parlamentu a televize Nova ladí předvolební vysílání. Vrcholí...

Lidé po celém Česku si mohli užít polární záři, nejsilnější za dvě desetiletí

9. května 2024  12:33,  aktualizováno  11.5

Kvůli mimořádně silné eruptivní aktivitě Slunce je v posledních dnech v Česku vidět polární záři –...

Téma klimatických změn už tolik netáhne, voliči v Evropě se víc bojí migrace

11. května 2024

Premium Za čtyři týdny budou evropští voliči vybírat 720 poslanců nového europarlamentu a už nyní je...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)