Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Nejvíce mi na této diskuzi vadí, že ty slunéčkáři rozdávají naše peníze jejich demokratickým rozumem, který je hluboko pod úrovní lidských dobrých mravů.

Jsem "extrémní pravicový" volič, ale nikoliv ten co je uměle vykonstruován na politické vodorovné ose napravo hanby, ale ten, který tuto osu vnímá, jako kruh, kde jsou zlo a závist uzavřeny a protnuty v jedinném bodě falešnými altruisty a různě politicky  provoněnými skupinami levicových extrémistů.

Jsem pravicový volič, který chápe veřejnoprávní uspořádání, jako svobodné odevzdání pravomocí státu směřující k společné dohodě. Tedy pravicový extrémista je pouhou nálepkou. Vždy se jedná pouze o levicové extrémisty, neboť pravicový volič svými činy obhajuhe život, ale podpora levice je pouhým krytem slabosti, lež směřující k smrti a ke katastrofám. Podpora rozvoje pravicových myšlenek vede civilizace k svobodnému žití. Solidarita a charita jsou vlastně též pravicové mravní hodnoty, kterým lze dospět pouze při pochopení života svými svobodnými morálními city dané výchovou již v dětství, nikoliv populismem směřujícím pouze k moci.

1 0
možnosti
MK

Myslím si, že u této tématiky jsou rusofobové, rusofilové, pravice i levice jednotná. Pouze havloidi mají z těchto článků a diskuzních příspěvků infarkt a vyzývají všechny demokratické a humanitní síly světa, aby vůči rasistům, náckům  a xenofóbům tvrdě zasáhly.

3 1
možnosti
MF

M95i41l30o16š 80F20i63a93l88a

27. 12. 2014 13:40

Pane Kantorku dovolte abych Vám řekl, že jste neuvěřitelný pablb, když i takového článku dokážete využít k tomu abyste urazil pana Havla a to i tři roky po jeho smrti. Zajímalo by mě, co jste dělal v době reálného socialismu Vy a jak na tu dobu, která díky takovým jako byl pan Havel skončila, vzpomínáte. Bez Havla a pár jemu podobným by neexistoval ani tento blog a když tak pod přísnou cenzurou jako v Rusku nebo v Číně. ( ne že by tenhle pod cenzurou nebyl, ale s Ruskem se to pořád zaplať Pán Bůh srovnávat nedá, že pane cenzore?)

Jinak autorovi samozřejmě velká karma. Tohle je opravdu problém a rasismus naruby, který v v tomto státě na oficiálních místech vládne se nám jednou vymstí.

1 2
možnosti
VK

Cikánovi urazit pracky a zavřít, až ještě víc zčerná, ale primitivům s názory jaké zde prezentujete vy, zase minimálně nakopat p.... :-/

2 8
možnosti
VZ

Zkuste prosím odložit sluníčkové brýle a napsat v čem autor nemá pravdu anebo kde jsou jeho názory tak primitivní, jak uvádíte. Napsal to dost tvrdě, ale bohužel vcelku realisticky.

15 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)