Novinářská manipulace ohledně Němců a Pegidy

Tak jsem tu zas. S tím spropadeným tolerantním a sluníčkovým islámem. Po rozhovorech s tím šaškem, co dělá předsedu toho cirkusu u nás, si teď hezky pročítám německé deníky. Po letech si říkám, že ten tvrdý a hrdelní jazyk k něčemu je. Docela jsem se zhrozil, jak jsou čeští novináři diletanti, liní, neschopní a záměrně lžou.

Je jich víc!

Kamarád a jeho rodina, všichni strašní nácci, neonacisti s fašistickými sklony ke xenofobii a rasismu, žijí v Německu. Je zvláštní, že když jsem se s ním bavil o situaci, tak ji popsal přesně opačně než naše pseudomédia. Pegida má čím dál větší podporu. A není se čemu divit. Problém s novou generací Turků a jiných islámských šášulů je ohromný. Sám mi říkal, jak prostě jejich rodiče jsou nešťastní a neví, co se bude dít. Oni nemají potřebu se nějak vymezovat proti křesťanství. Nemají potřebu vnucovat islám, zakládat hlídky šária v Německu (o tom naše média informovala asi tak 1/1000000 co o nejmenované rodině, přitom je to tisíckrát horší a závažnější informace). Nic z toho. To všechno dělá mládež. Nevychovaní muslimští spratci, kteří si myslí, že když ISIL a spol. začali posilovat, tak oni mohou taky. Vystrčili své pomyslené rohy a začalo peklo. Nejenom že vzdělanost dosahuje oproti "klasickým" Němcům 30% průměru, ale nezaměstanost dosahuje téměř 35%. A koho za to viní? Německo. Ne sebe, ne to, že to jsou líná hovádka, co si berou svou víru jako rukojmího pro boj s vládou a Němci. Za to můžou Němci a také se tak chovají. Doslovně to nemumím přeložit, ale nejčastější nadávka je teď v přeneseném překladu: "Mládě tureckého hovada".

 

Zelení, antifa a jiné smažky

Jelikož si musím zlepšovat znalosti Němčiny, abych ji nezapomněl, tak se často teď dívám na videa, čtu noviny atd. A viděl jsem reportáž z demonstrace Pegidy. Pokojný pochod. Většina si šla, bavili se mezi sebou. Přišlo mi to spíše jako kavárna za pohybu. A jejich odpůrci? No škoda mluvit. Nejprve Antifa. Svaz feťáků, smažek a jiných pochybných individuí. Řvali, zakryté ksichty, urážlivé transparenty. To je první účastník islámských protestů na podporu. Druhou vlnou je partička zdegenerovaných politiků v čele se Zelenými. Zelení jsou momentálně nejhorší odpad Evropy s největší kumulací idiotů ve straně. A nejenom muslimských! Stačí se podívat, co tihle ekofašisti dělají Švédsku spolu se sockama. Strašlivé, jak ničí zemi. To samé tady v Německu. Stačí si vzpomenout na toho pomatence, co chtěl ať zpíváme muslimské koledy. A třetí část? Ta největší? To jsou právě Turci a spol. Němce tam najdete asi v takovém zastoupení, v jakém jsou ženy v mužském sboru. A ti řcou solidně. Rabování také není neobvyklé atd. Je zvláštní že o tom média u nás neinformují, ale ty německá včetně těch velkých ano. 

 

Stydíte se? Neumíte německy?

Neřeknu, když má člověk zkreslené informace o vesničce v Africe. Ale o našich sousedech? To jako vážně? Nevím, jestli je to lenost, hloupost či neznalost našich pisálků. O co se snažíte? Zlepšit obraz muslimů a islámu v našich zamindrákovaných nacisty prosáklých očích? To si vážně myslíte, že Vám dezinformace a tajení faktů vystačí? Mimochodem zpráva o srdíčkách na mešitách ve Švédsku mě tak dojala, že jsem si dal menší práci a našel si fotky. 2/3 srdíček psané hatmanilkou, zbylé mi kamarád přeložil ze Švédštiny z tak otřesnou Švédštinou, že takto nepíše ani prvkák ve švédské mateřské školce. A tady je ten samý příklad. Němci jsou neskutečně nasraní. A všichni ví, co s Němci může udělat osobnost, co jim něco nabídne. A v současné chvíli je islám a nová generace "Němců" děsivý problém pro více jak 60% Němců. O výzkumu v Frankfurtu a v ostatních městech, kdy se ptali na vztah k této komunitě, tak to asi idnes také zapomněla napsat, co? 

 

Začíná pro naše pisálky dost nemilá doba. Lidé u nás se i přes "odpor" k Němčině umí k informacím dostat. Pak ty Vaše sluníčkové pseudobláboly vyznívají o to humorněji, když s nimi nesedí ty německé. CO je těžkého na tom, poslat tam jednoho novináře z přažské redakce? To jediné, co umíte, je vzít zprávu z ČTK a zveřejnit? To je docela slabota. Pokud si novinářské esa myslí, že cucáním a překrucováním faktů si získáte fanoušky a čtenáře, tak jste solině na omylu. Skončila doba, kdy Vám lidé žrali každou zprávu, co jste napsali. Poslední dobou to jde s Váma šíleně z kopce. Proislámské myšlenky, osoby a údálosti sem házíte neustále do popředí, ale jakmile se objeví zpráva naší BIS o nebezpečnosti sponzorování našich muslimáků ISIL, tak i když je to novější článek, tak jste ho posunuli za Váš sluníčkový článek pro radost. Jeden by z Vás pomalu zvracel. Víte, má to přesně opačný efekt než se snažité navodit. Dopadne to stejně jako s Romy a sluníčkový slovník ala mladík, sběrač kovů atd. Naserete akorát ještě více lidí. Po přečtení posledních událostí v Německu budu asi číst už jenom diskuze. Protože informace od Vás jsou tak z 1/10 pravda a zbytek si upravíte podle toho, jak multikulturní sluníčka pískají. Kdysi jste byli seriózní deník a to včetně cenzorů. Ale dnes? Styděl bych se tvrdit, že jsem novinář u iDnes. Jediná světlá vyjímka je Technet.  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Veselý | úterý 6.1.2015 10:48 | karma článku: 42,65 | přečteno: 2968x